hemoroidi kod dece

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
dragabubica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2012 10:15 am

hemoroidi kod dece

Post od dragabubica »

Molim Vas pomozite mi. moj sin ima 16 godina i pojavili su mu se hemoroidi koji krvare. da li je to opasno i šta da radim.
petar69petrovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 20, 2012 8:50 am

Re: hemoroidi kod dece

Post od petar69petrovic »

ja sam imao hemoroide još od svoje 18 godine i uspeo sam da ih izlečim posle mnogo muke. Jednom sam išao na operaciju i ponovo su se vratili. Probao sam sve preparate i moram da vam kažem da su uglavnom prevare i to najbezobraznije. Obratite pažnju i ne koristite sintetičke preparate pogotovo kada su mladi u pitanju.
miloš jovanović
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 20, 2012 10:25 am

Re: hemoroidi kod dece

Post od miloš jovanović »

dragabubica napisao:Molim Vas pomozite mi. moj sin ima 16 godina i pojavili su mu se hemoroidi koji krvare. da li je to opasno i šta da radim.
Vaš sin je baš rano dobio hemoroide i pre svega morate otkriti šta je uzrok. Ako se bavi nekim teškim poslom ili sportom koji zahteva velike napore mora na neko vreme prestati sa tim aktivnostima. Pošto je mlad nikako ne koristite sintetičke preparate jer će kontraindikacije koje oni izazivaju doneti više štete nego koristi. Mogu se naći 100% prirodni lekovi koji to rešavaju sporije ali potpuno efikasno. Pozovite 311-2400 u Beogradu i posavetujte se sa ljudima koji o tome znaju baš sve. Ja sam se lično uverio i stvarno su me oduševili svojim znanjem i profesionalnošću.
Odgovori