Hemoroidi, anemija, leukopenija...

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Pavle.88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 24, 2011 10:02 am

Hemoroidi, anemija, leukopenija...

Post od Pavle.88 »

Pozdrav svima,
imam 22 godine i vec nekih godinu ipo dana imam unutrasnje hemoroide (ili bar mislim da to imam posto mi to nikad nisu pregledali, doktorka je utvrdila na osnovu moje price). Otkako imam hemoroide imam i sluz (ponekad bas dosta) i krv u stolici (nije pomesano, znam da je to bitno, vec bude sveze krvi po povrsini stolice). E sad, pio sam neke cajeve, mazao neke kreme, ali bezuspesno, mada priznajem, nisam bas bio ni redovan kad sam koristio te terapije. Ono sto mene brine je sto sam u poslednjih 2 meseca postao anemican. U pocetku je to bilo samo u vidu zamora, i pomalo mi se spavalo, a danas ne moze da prodje dan a da popodne ne odspavam bar 2-3 sata koliko budem premoren. Kada sam pre 2 meseca radio analizu krvi gvozdje mi je bilo 12, a TIBC i UIBC su bili malo poviseni (tibc 81, uibc 65), dok su mi leukociti bili 4,6.
Ono sto je mene dodatno zabrinulo je to sto sam pre 3 nedelje bio na nekom sistematskom pregledu i doktorka me je posle par dana pozvala telefonom da mi kaze da su mi leukociti 3,4 (ostalo nije spominjala) ali posto ta doktorka nema pojma o mojim hemoroidima i nista, ona je mislila da je to od nekog virusa da sam bio prehladjen i tome slicno... Ono sto mene zanima je, da li su mi ti leukociti pali zbog anemije ili moze biti nesto drugo??
U poslednjih par nedelja mi se desava da imam tupe bolove, dakle nisu jaki vec slabi bolovi u skroz donjem delu stomaka sa desne strane, odmah iznad desnog testisa. Pa sam se uplasio da mozda nemam neku bolest creva jer mi hemoroidi nikada nisu pregledani da bi se utvrdilo da su hemoroidi... Uradio sam analizu stolice na parazite i mikroorganizme, ali cekam rezultate jos koji dan. Ali trenutno me dakle zanima, da li su leukociti pali zbog anemije i nedostatka gvozdja ili je nesto drugo u pitanju? I koji je najbolji lek za unutrasnje hemoroide, tj da li uopste mogu da se izlece nakon godinu ipo dana ili mora operacija..
Odgovori