hemeroidi i analni odnos
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Apr 24, 2007 11:54 pm
hemeroidi i analni odnos
Ako osoba ima unutarnje i vanjske hemeroide da li može imati analni sex ili ne,da li je to opasno u ovakvom slučaju
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: hemeroidi i analni odnos
Analni sex je opasan u svakom slucaju, jer je "dusu dao" za prenosenje zaraze (od E. Colli pa do hepatitisa C i Aids-a), moze da dodje do povrede sfingtera i velikih komplikacija prilikom praznjenja, a takodje i prilikom postojanja hemoroida.geronimo01 napisao:Ako osoba ima unutarnje i vanjske hemeroide da li može imati analni sex ili ne,da li je to opasno u ovakvom slučaju
Ne znam uopste kako bilo ko, ko ih ima, moze da kaze da mu je stalo do analnog sexa!!??

A "normalnim" seksom se ne prenose spolne bolesti ili hepatitis ili aids?majja napisao:Analni sex je opasan u svakom slucaju, jer je "dusu dao" za prenosenje zaraze (od E. Colli pa do hepatitisa C i Aids-a), moze da dodje do povrede sfingtera i velikih komplikacija prilikom praznjenja, a takodje i prilikom postojanja hemoroida.geronimo01 napisao:Ako osoba ima unutarnje i vanjske hemeroide da li može imati analni sex ili ne,da li je to opasno u ovakvom slučaju
Ne znam uopste kako bilo ko, ko ih ima, moze da kaze da mu je stalo do analnog sexa!!??

-
- Stalni član
Naravno da se prenose polne bolesti i sve ostale nabrojane, ali prilikom analnog seksa dolazi i do krvarenja (jacag ili slabijeg intenziteta) te je zato veci rizik za prenos hep C ili aidsa na taj nacin, nego na "normalan"-kako ga ti nazivas!! Ali o polno prenosivim bolestima, kao i o sidi i hepC ili B ima dosta na ostalim temama, i sve je lepo objasnjeno, pa da ne sirimo ovde..........Mikiliki napisao:A "normalnim" seksom se ne prenose spolne bolesti ili hepatitis ili aids?majja napisao:Analni sex je opasan u svakom slucaju, jer je "dusu dao" za prenosenje zaraze (od E. Colli pa do hepatitisa C i Aids-a), moze da dodje do povrede sfingtera i velikih komplikacija prilikom praznjenja, a takodje i prilikom postojanja hemoroida.geronimo01 napisao:Ako osoba ima unutarnje i vanjske hemeroide da li može imati analni sex ili ne,da li je to opasno u ovakvom slučaju
![]()
![]()
![]()
U sexu nema normalnih i nenormalnih stvari, sve je dozvoljeno ako je stvar licnog izbora i ako nije pod prisilom (to zavisi od afiniteta), ali se prethodno treba obavestiti o svemu, da se posle ne bi jaukalo uz onu staru narodnu.......ne bih je ovde, ne prilici ovom forumu.

Lepo je sto pitas, ali ne moras da se "

Izvini ako gresim, ali tako deluje........
Ontario
Ja zaista ne mogu da SHVATIM kako mozete imati takav sex????
Pa ja sam u braku 18 godina i ne bih mogla da smislim......uh.....pa kakvo je to uzivanje.........i hemoroidi........
pa zaista ne mogu da verujem kako mozete
ili mozda zato sto vas ne boli.......
Ma svejedno mi je da li cete me kritikovati ili ne!
Svi smo mi razliciti ali vas sex i hemoroidi?
Imajte malo srca!!!!!!!

Pa ja sam u braku 18 godina i ne bih mogla da smislim......uh.....pa kakvo je to uzivanje.........i hemoroidi........

Ma svejedno mi je da li cete me kritikovati ili ne!

Svi smo mi razliciti ali vas sex i hemoroidi?

Imajte malo srca!!!!!!!

Re: Ontario
Poruka je za Geronima!!!!!!!!!!ontario napisao:Ja zaista ne mogu da SHVATIM kako mozete imati takav sex????
Pa ja sam u braku 18 godina i ne bih mogla da smislim......uh.....pa kakvo je to uzivanje.........i hemoroidi........![]()
![]()
pa zaista ne mogu da verujem kako mozete
![]()
![]()
ili mozda zato sto vas ne boli.......
![]()
Ma svejedno mi je da li cete me kritikovati ili ne!![]()
![]()
![]()
Svi smo mi razliciti ali vas sex i hemoroidi?![]()
![]()
![]()
Imajte malo srca!!!!!!!![]()
![]()
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 8:56 pm
-
- Stalni član
Evo ga pravi odgovor!! Ako ni ovo nije jasno, onda stvarno ne vredi dalje ni pricati!!!gorant napisao:Kao i onih koji jedva čekaju da spuste nekog, a ne vide da se analnim odnosom lakše prenose bolesti. Druge komplikacije koje mogu da se pojave su posebna priča.daredevilboy napisao:laznih moralista koliko zelish

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 4:04 pm
Ne vidim kakve veze sa odgovorom ima to da li je ok
analni sex ili ne ...Ko voli nek izvoli njegova stvar
Medjutim kao sto nije normalno imati sex ako postoji neko vaginalno oboljenje ili bilo kakav problem sa polnim organima ne vidim da je normalno
imati analni sex i hemoroide ...prvo neka resi problm sa hemoroidima pa onda neka nastavi sa svojim uobicajenim seksualnim aktivnostima...
analni sex ili ne ...Ko voli nek izvoli njegova stvar
Medjutim kao sto nije normalno imati sex ako postoji neko vaginalno oboljenje ili bilo kakav problem sa polnim organima ne vidim da je normalno
imati analni sex i hemoroide ...prvo neka resi problm sa hemoroidima pa onda neka nastavi sa svojim uobicajenim seksualnim aktivnostima...
Zdrav covek ima stotine zelja-
bolestan samo jednu- da ponovo bude zdrav
bolestan samo jednu- da ponovo bude zdrav
E sto je ovo dobra tema steta sto takvih nema vise !!!
E a ja sam hela da pitam ne zalazeci bas direktno u geronimo01-ov problem, ali koje mogu biti sve nuspojave analnog sexa, nevezano za polne bolesti. Mislim, neka moja logika razmisljanja ide da ti popuste sfinkteri pa da ne mozes da zadrzavas feces i sl. Tj. koje mogu biti i da li ima nekih neparazitskih nusefekata???
I da li putem analnog sexa bez dodatne stimulacije mozes da dozivis orgazam, to pitam jer mi je iskreno i kontradiktorna i sama cinjenica da se deli vaginalni i klitoralni orgazam kod zene (medju kojima ja , licno osecam razliku , ali ne umem sebi da objasnim), kad znam da u anatomiji pise da je klitoris jedini erektilni organ kod zene??

E a ja sam hela da pitam ne zalazeci bas direktno u geronimo01-ov problem, ali koje mogu biti sve nuspojave analnog sexa, nevezano za polne bolesti. Mislim, neka moja logika razmisljanja ide da ti popuste sfinkteri pa da ne mozes da zadrzavas feces i sl. Tj. koje mogu biti i da li ima nekih neparazitskih nusefekata???
I da li putem analnog sexa bez dodatne stimulacije mozes da dozivis orgazam, to pitam jer mi je iskreno i kontradiktorna i sama cinjenica da se deli vaginalni i klitoralni orgazam kod zene (medju kojima ja , licno osecam razliku , ali ne umem sebi da objasnim), kad znam da u anatomiji pise da je klitoris jedini erektilni organ kod zene??

mene isto ovo zanima?vasjo napisao: I da li putem analnog sexa bez dodatne stimulacije mozes da dozivis orgazam , to pitam jer mi je iskreno i kontradiktorna i sama cinjenica da se deli vaginalni i klitoralni orgazam kod zene (medju kojima ja , licno osecam razliku , ali ne umem sebi da objasnim), kad znam da u anatomiji pise da je klitoris jedini erektilni organ kod zene??![]()
![]()
![]()
![]()

Neke zene mogu. Klitoris nije samo ono sto se vidi na povrsini, njegovi kraci se protezu iznutra i obuhvataju vaginu i anus, tako da je svaki orgazam klitoralni orgazam, zavisi jedino odakle dopire stimulacija klitorisa.
A sto se tice tzv. opasnosti analnog sexa, to su gluposti, opasno je sve sto se radi kako ne treba pa ni analni sex nije izuzetak. Ali kad se radi kako treba moze samo da bude koristan, a nikako da steti.
Do inkontinencije moze doci ako se u penetraciji koriste jako veliki predmeti (99,99 % muskih polnih organa ne moze da izazove ostecenje sfinktera, pod uslovom naravno da se koristi lubrikant i primerena predigra).
A sto se tice tzv. opasnosti analnog sexa, to su gluposti, opasno je sve sto se radi kako ne treba pa ni analni sex nije izuzetak. Ali kad se radi kako treba moze samo da bude koristan, a nikako da steti.
Do inkontinencije moze doci ako se u penetraciji koriste jako veliki predmeti (99,99 % muskih polnih organa ne moze da izazove ostecenje sfinktera, pod uslovom naravno da se koristi lubrikant i primerena predigra).
jeste, erekcija je vaskularni fenomen, a orgazam nastaje kao rezultat podrazivanja nervnih zavrsetaka. orgazam i erekcija su dva odvojena pojma (cak i kod muskaraca).klitoris jedini erektilni organ
anus je bogat nervnim zavrsecima, i prenosenjem nervnih impulsa je kod nekih osoba moguce izazivanje orgazma.