Helpic :P
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Helpic :P
Ovako, izgubila sam nevinost u decembru, 16. i trebala sam da dobijem 20., medjutim meni je kasnilo i dobila sam 6. januara... Nisam pravila frku oko toga, jer su svi pricali da je to normalno, telo se privikava, bla, bla, bla... medjutim, u februaru sam dobila 9. ali su mi se u medjuvremenu pojavili neki cvorici na grudima, i grudi su mi prilicno tvrde, kao natecene, i porasle su mi, jedina pozitivna stvar
mislim da su mi se bradavice malo promenile, ali nisam sigurna...posebno imam veliki cvoric oko pazusne jame
imala sam sve moguce vrste sekreta, danas mi se pojavilo nesto braonkasto na vesu i taman sam se obradovala da je menstruacija, nikako da krene krv, mozda je to normalno, ne znam...
do sada su mi ciklusi bili redovni, i sve je bilo ok... mislila sam da se gojim, medjutim danas sam skontala da sam smrsala... gubim apetit... ima li sve ovo neke veze sa trudnocom? uvek smo koristili kondome i nije bilo pucanja istih, nikad nije svrsio u meni 100 %... ali opet tripujem jer mi sve desava od te izgubljene nevinosti... + mi ide prijemni za fax i moze se reci da sam pod stresom...odnose nemam od sredine januara, po tome bih trebala da sam 3, 4 mesec... radila sam 3 testa -___- i sva tri negativna, jedan posle 13 dana, drugi pre mesec otp i danas jedan, za svaki slucaj... Sta mi moze biti???

Re: Helpic :P
Pod velikim stresom moze doci do hormonskog poremecaja..
Re: Helpic :P
Нисам стручан по овом питању али мислим да би било добро да те чвориће погледа неко од надлежних лекара.
Немој да користиш антиперспирант дезодоранс спрејеве јер спречавају знојење и онда отрови остају у организму - око жлезда под пазухом и дојки.
Немој да користиш антиперспирант дезодоранс спрејеве јер спречавају знојење и онда отрови остају у организму - око жлезда под пазухом и дојки.