help
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
your_nightmare
- Novi član

- Pridružio se: Ned Feb 05, 2012 2:20 pm
help
Dakle,imam vec dve godine nesto ispod levog pazuha. ISla sam naravno kod lekara i bila na snimanje nista se ne vidi. Medjutim mene boli najvise pre menstruacije i osecam da imam nesto kao ugrusak. Navodno,kod lekara mi je receno da je to zbog dezodoransa. E sad me zanima,da li je neko imao ovakvo iskustvo i da li zna sta je u pitanju.
Re: help
vec sam pisao nekom a ponovicu da uopste nije prakticno i preporucljivo pisati HELP
vec neku srpsku rec al vezanu za tvoj problem-npr.bol ispod pazuha..
osim ako ne zelis samo da ti Englezi odgovore a verujem da ti to nije namera vec samo brzopletost i nepromisljenost--al sve se uci pa i to--
NADAM SE DA JE TVOJ PROBLEM STVARNO SAMO OD DEZODORANSA AL PO MENI I TO JE PROBLEM I TREBA GA RESAVATI-samo ti trazi od doktora da nesto preduzme a ne samo konstatuje
TO MOZE DA TI STVARA SUMNJU I STRAH NA BOG ZNA STA-dobro bi bilo da to otklonis jer strah moze gore da doprinese nego sam bol koji osecas
SRECNO
vec neku srpsku rec al vezanu za tvoj problem-npr.bol ispod pazuha..
osim ako ne zelis samo da ti Englezi odgovore a verujem da ti to nije namera vec samo brzopletost i nepromisljenost--al sve se uci pa i to--
NADAM SE DA JE TVOJ PROBLEM STVARNO SAMO OD DEZODORANSA AL PO MENI I TO JE PROBLEM I TREBA GA RESAVATI-samo ti trazi od doktora da nesto preduzme a ne samo konstatuje
TO MOZE DA TI STVARA SUMNJU I STRAH NA BOG ZNA STA-dobro bi bilo da to otklonis jer strah moze gore da doprinese nego sam bol koji osecas
SRECNO
- tamaraft
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Sta pishe na nalazu posle ultrazvuka?
Prepishite nalaz!
Prepishite nalaz!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
your_nightmare
- Novi član

- Pridružio se: Ned Feb 05, 2012 2:20 pm
Problem je sto nalaz nije kod mene,nego kod mog lekara.
- tamaraft
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Zasto su Vasi nalazi kod lekara a ne KOD VAS?
I kako ocekujete da Vam iko kaze bilo sta konkretno bez nalaza?
Vidoviti ljudi ipak ne postoje
I kako ocekujete da Vam iko kaze bilo sta konkretno bez nalaza?
Vidoviti ljudi ipak ne postoje
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
sasasa
- Aktivan član

- Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 12:48 am
Hidroadenitis - upla znojnih zljezda.
To boli, pojava tegoba ima veze sa hormonskim ciklusima i ima veze sa brijanjem i dezodoransom - drugim recima vas lekar gadja na to.
Antibiotici, hladni oblozi, higijena, ne brijati se i ne koristiti antiperspirante neko vreme, ako otekne i postane jako bolno - formira se apsces - onda hirurgu na inciziju, t.j. otvaranje i drenazu toga. Ako je UZ dobar, onda je to to... Mada i neke druge stvari dolaze u obzir... Savetujte se sa svojim lekarom, on ce vam to najbolje objasniti
To boli, pojava tegoba ima veze sa hormonskim ciklusima i ima veze sa brijanjem i dezodoransom - drugim recima vas lekar gadja na to.
Antibiotici, hladni oblozi, higijena, ne brijati se i ne koristiti antiperspirante neko vreme, ako otekne i postane jako bolno - formira se apsces - onda hirurgu na inciziju, t.j. otvaranje i drenazu toga. Ako je UZ dobar, onda je to to... Mada i neke druge stvari dolaze u obzir... Savetujte se sa svojim lekarom, on ce vam to najbolje objasniti