help!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
help!!!
Da li mi neko moze pomoci....nalazim se u Africkoj zemlji u kojoj lekari bas i nisu lekari....elem moj problem je temperatura37.1dnevna,uvece se povisi na 37.4-to traje vec 2nedelje-lekari ovde tvrde da to nije nista ili je pak prehlada od erkondishna,sto nije moguce jer sem povisene temperature nemam nikakve pratece simtome.Zanima me da li je moguce da napr.usled gljivica u grlu se tako nesto desi?da li je u pitanju candida?....ne znam ni sama sta da radim...ali polako pocinjem da ludim?Pomozite please!!!

Re: help!!!
Da nije neki virus? Otac moje drugarice je bas u Africi dobio adenovirus, posle ga preneo njoj kad se vratio kuci. Ali moze da bude milion stvari, bez laboratorijskih analiza niko ne moze napamet da Vam kaze sta je u pitanju.
Re: help!!!
Veceras imam zakazan pregled,moj glavni problem je sto zaista doktori ovde nisu doktori.....primer-aalizu krvi rade u bilo koje vreme tvrdeci da to da li ste jeli ili niste nema nikakve veze,jos bizarnije u apotekama se sve odvija-farmaceuti daju dijagnoze...tako da ukoliko imate bilo koji problem kljukaju vas antibioticima sto naravno ne uliva neko poverenje,a smatram da i nije ispravno.we will see!!!