help prolaktin

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
interstax007
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 19, 2014 4:28 pm

help prolaktin

Post od interstax007 »

molim vas nalazim se u inostranstvu i hitno mi je potrebna pomoc pre nego sto sam dosla ovde slucajno sam davala rezultate vadila sam krv na hormone iz razloga sto mil je genekolog rekla da nisam dobila dva meseca jel sam stala da pijem lpilule diane 35 nikad nisam imala nikakvih problema kad sam izvadila krvnu sliku prolaktin je bio 2000 sad me interesuje koliko je to opasno bila sam kod endokrinologa i ona mi je rekla dasacekamo da dobijem pa onda da vadim ponovo i da ona mislil da je to zato sto sam godinama pila pilule i organizam mi se usporio itd pa sam onda ja otisla na put nije mi dala nikakve lekove i sad ovde izgoreh ne znam da li smem da pijem lorazepam mnogo sam nervozna od svega ovoga i da li ce lorezepam da mi smanji prolaktin smem li to da koristim kad citam sve ovo nije mi lako spopminje se adenom pa me interesuje da li moj prolaktin je tako visok sto nisam dobila ili nedaj boze da imam adenom koliki bi trebao da bude prolaktin da imas adenom ja sam uvek redovno pre sest meseci vadila rezultate' i bilo je sve ok al ovo sto mi se desilo zzadnjih par dana totalno me poremetilo nemocna sam i ne vracam se za mesec dana do tada cu izgoreti molim vas pomozite i objasnite mi
Odgovori