help help

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
aleksabgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 17, 2011 9:45 pm

help help

Post od aleksabgd »

molim vas da mi neko pomogne ljudi nemogu da izdrzim boleve svrab i peckanje. ne mogu da radim ne radim vec 1 god dana. imam gnojenje kod analnog otvora i rane i iz analnog otvora mi curi gnoj kada imam stolicu jako se napinjem i boli i pece cak sam padao u nesvest od napinjanja veruj ti mi bio sam jedno 20 puta kod lekara i kazu samo odrzavaj higijenu 2 puta sam bio na wma 10 puta u grasku bolnicu u dr misovic u kbc zemun i kod privatnika sam bio i svi oni vicu da odrzavam higijenu strasno.
pregledali me i dali mi mast da mazem koja mi je pomogla da zarastu rane oko analnog otvora ali i dalje mi curi gnoj oko analnog i iz analnog sta da radim vise ljudi pomozite mi gde da idem kome da se obratim vise. hvala vam mnogo

javi te mi ako imate resenje

062 1900 640 Sale
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: help help

Post od tamaraft »

Da je u pitanju gnoj ne biste mogli da pisehte ovo sada, tj ne biste biste bili zivi!

U pitanju je sluz!

Kod kog lekara ste bili? Hirurga? I koja je dijagnoza posle pregleda? Koje st enalaze radili ili samo pregled?

Regulisite rezim ishrane, regulisite fizichku aktivnost, pijte dosta vode i naravno odrzavajte higijenu. Ako praktikujete analni seks svakako to nemojte raditi dok imate tegobe!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

naopako-ako ne vidi razliku izmedju gnoja i sluzi---
stvarno moras napisati nesto konkretnije o svom slucaju ako je bas tako da bi ti neko pomogao-makar savetom--
ovo je napisano kao u panici sta ti palo na pamet-mogu te razumeti al skoncentrisi se i napisi dijagnoze i sta si sve koristio,
Ponekad male stvari mogu doneti velika dela samo treba biti uporan
vasa
Stalni član
Stalni član

Post od vasa »

i jedna zamerka---kad pisete u naslovu je glupo pisati help---nego nesto konkretno vezano tematski za tvoj problem i jel ti ocekujes pomoc samo od onog ko zna engleski---to bi preporucio svima naravno
srecno u svakom slucaju
aleksabgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 17, 2011 9:45 pm

Post od aleksabgd »

kazem vam jedno dvadeset puta sam bio i svi vicu higijena jedan doktor na wma mi je rekao da je doslo do naprsnuca fistule. stvarno neznamoo vise kome da se obratim za pomoc i ko ce mi reci tacnu dijagnozu. da sluz mi curi stalno. kada spavam zna da pocne da pece. ne mogu da hodam od rana i curenja sluza :(
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Fistula se sanira operativnim zahvatom!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
vasa
Stalni član
Stalni član

Post od vasa »

ja bih na tvom mestu trazio pregled debelog creva kompletno--znaci kod gastroenterologa--
i jos jedno--jako voditi racuna o ishrani-ne ljuto ne kiselo ne alkohol i nikako prehlade-stajatii sedeti na hladno ali ni previse toplo--mozda mast od nevena da uzmes i probas mazati a svako vece naravno da operes dobro ito nekim blagim sapunom ili ako imas domaci-sto prave bake po selima...
IMAS LI TI DRUGIH TEGOBA OSIM TOGA?--nervozu verovatno al nesto sa probavom i sl.?
Odgovori