Helicobakter

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Vlado65
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 16, 2009 9:36 pm

Helicobakter

Post od Vlado65 »

pozz svima,pokušaću svoj problem da vam što kraće opišem da nebi pisao romane.znači imam problema sa probavom od oktobra prošle godine,išao sam od doktora do doktora i ništa nalazi su svi bili uredu,i danas sam na inicijativu majke otišao da izvadim krv i da se uradi test na Helicobakter i test je pozitivan tj. imam bakteriju.sad malo sam surfao po netu ali nemogu nigdje da nađem čim se ljiječi niti šta je uzrok pa bih vas molio da mi ako možete date odgovore na ta dva pitana "Kako se liječi Helicobakter?" i "Kako se dobija tj. uzrok pojave Helicobaktera?".molio bih odgovore što prije!hvala unaprijed
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Kliknite an opciju Trazi na forumu i ukucajte helikobakter i pokazace vam se sve teme za ovom tematikom, a zaista samo dosta o tome prichali.

A lechenje ovog stanja treba da sprovede lekar a ne forumi i surfanje po internetu, tako da sa nalazima krvi se obratite svom lekaru opshte prakse radi odredjivanja terapije i dijetetskog nachina ishrane.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Vlado65
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 16, 2009 9:36 pm

Post od Vlado65 »

tamaraft napisao:Kliknite an opciju Trazi na forumu i ukucajte helikobakter i pokazace vam se sve teme za ovom tematikom, a zaista samo dosta o tome prichali.

A lechenje ovog stanja treba da sprovede lekar a ne forumi i surfanje po internetu, tako da sa nalazima krvi se obratite svom lekaru opshte prakse radi odredjivanja terapije i dijetetskog nachina ishrane.
ma znam ja to da se nemogu lječiti preko foruma,ali pitam dali ima neko istkustva s tim da znam dali je nešto zeznuto ili .... uglavnom hvala
Odgovori