HELICOBACTER PYLORI IgG
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
sanela1980
- Novi član

- Pridružio se: Pet Sep 30, 2011 9:07 pm
HELICOBACTER PYLORI IgG
Radila sam test i nadjena vrednost HELICOBACTER PYLORI IgG je +97. Da li je to i koliko ozbiljno?
-
sanela1980
- Novi član

Re: HELICOBACTER PYLORI IgG
jel imao neko iskustva sa ovom bakterijom? Koliko dugo se leci i jel potrebna neka dijeta?
ako nemas vecih tegoba nemoj uzimati trojnu terapiju-antibiotici ce ti mozda unistiti heliko.ali i sve ostale--i bolje je da probas sa manje stresa i piti ranisan da smanjis nivo kiselosti
Ja sam tek posle druge terapije-koja nije nista pomogla-naprotiv doslo je do kolapsa celog organizma --nemoci i malaksalosti-sto sad pripisuju nervnom oboljenju i to lecim a moje misljenje je da je pocelo posle toliko antibiotika...
Dosta sam pisao o tome a i gastroenterolog je sada ni ne spominje iako iidem vec godinu dana kod njega zbog kolitisa
a jedna doktorka opšte prakse isto kaze da ne treba piti te antibiotike---
TREBALO JE DA NAPISES KOJE TEGOBE I ZBOG CEGA SI ISPITIVALA BAKTERIJU
SrECNo
Ja sam tek posle druge terapije-koja nije nista pomogla-naprotiv doslo je do kolapsa celog organizma --nemoci i malaksalosti-sto sad pripisuju nervnom oboljenju i to lecim a moje misljenje je da je pocelo posle toliko antibiotika...
Dosta sam pisao o tome a i gastroenterolog je sada ni ne spominje iako iidem vec godinu dana kod njega zbog kolitisa
a jedna doktorka opšte prakse isto kaze da ne treba piti te antibiotike---
TREBALO JE DA NAPISES KOJE TEGOBE I ZBOG CEGA SI ISPITIVALA BAKTERIJU
SrECNo
-
sanela1980
- Novi član

Dobila sam strasnu alergiju, koprivnjacu, zbog koje sam morala da lezim u bolnici na koznom odeljenju.Prilikom raznoraznih ispitivanja, otkrili su mi tu bakteriju a inace ranije nisam to ni proveravala jer stvarno nikakve tegobe nisam imala niti ih imam sada. Gastrolog mi je dao neku terapiju koja se sastoji od dva antibiotika i neki lek "sabax" i tu terapiju trebam da pijem 7 dana...
Ja sam rekao moj savet al ako vec odlucis piti te lekove--nemoj se brinuti i proveravati jel nestala bakterija ako nemas vecih tegoba--ja sam bio time bas opterecen i proverio posle 6 meseci i bilo isto kao da nisam pio i ponovo sam uzeo trojnu terapiju i doslo je do nekakvog kolapsa-malaksalost i nedostatak snage da disem i bezvoljnost i kad sam poceo da pijem sedative pa i antidepresive stvar se dosta popravila a kasnije su mi pronasli kolitis i sad pijem lekove za kolitis i sedative i antidepresive--no nisam bas zadovoljan al mozda je potreban duzi period-a doktori to ne govore nego samo produzavaju i pomalo menjaju ponesto--pa videcemo
-
sanela1980
- Novi član

Hvala ti puno....