Postovani,
koristim gynkobil vec 10ak dana zbog smanjene koncentracije pri ucenju i u isto vreme mi se javlja jaka glavobolja koja traje preko celog dana.
Videla sam da je glavobolja moguca kontraindikacija kod gynkobila.
Da li da prestanem sa koriscenjem gynkobila ili ce glavobolja eventualno prestati?
Unapred hvala
Gynkgobil i glavobolje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Gynkgobil i glavobolje
Kontraindikacija ili neželjeni efekat?
Ako ste definitivno povezali pojavu glavobolje sa uzimanjem tog preparata, trebalo bi da prestanete.
A ako smatrate da Vam je baš neophodno nešto što bi Vam poboljšalo koncentraciju, pa makar i kao placebo, možete probati i akutil-fosfor, moja dobra drugarica se kune u uspešnost, mada ja nemam iskustva sa tim preparatom. Osim toga, par puta sam ga videla u specijalističkim izveštajima psihijatara kao preporuka u okviru terapije.
Ako ste definitivno povezali pojavu glavobolje sa uzimanjem tog preparata, trebalo bi da prestanete.
A ako smatrate da Vam je baš neophodno nešto što bi Vam poboljšalo koncentraciju, pa makar i kao placebo, možete probati i akutil-fosfor, moja dobra drugarica se kune u uspešnost, mada ja nemam iskustva sa tim preparatom. Osim toga, par puta sam ga videla u specijalističkim izveštajima psihijatara kao preporuka u okviru terapije.