gusenje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 16, 2009 5:29 am
gusenje
Vec neko vreme mi se desava da posle izlaska (konzumiranje alkohola i cigareta u vecoj kolicini) osetim tegobe kao sto su gusenje i nesanica,uglanom 24 sata posle.Svaki put nakon izlaska (sutradan) ja docekam jutro iako sam pospan i umoran,kako legnem tako pocne osecaj gusenja...ne znam da li bi to mogla biti posledica (vec gore pomenutog) konzumiranja alkohola,cigareta i vremena provedenog u zadimljenoj/zagusljivoj prostoriji (definitivno ima veze jer se javlja iskljucivo dan posle konzumiranja)? Imam ubrzan puls od kad znam za sebe,sa plucima je sve ok i ekg je u redu (sem ubrzanog pulsa).Interesuje me sta bi moglo biti uzrok? Da li je moguce da je sve na nervnoj bazi-panika? Cesto sam pod stresom.
Re: gusenje
Sasvim je moguce da je od stresa---
A ZASTO SAM NE POKUSAS DA SE ODREKNES ALKOHOLA_CIGARETA I TAKVIH IZLAZAKA PA CE TI BITI SVE JASNO
A ZASTO SAM NE POKUSAS DA SE ODREKNES ALKOHOLA_CIGARETA I TAKVIH IZLAZAKA PA CE TI BITI SVE JASNO
Re: gusenje
gledaj, nije uzrok alkohol koliko cigarete, imao sam isti problem. Za pet dana ispušim možda kutiju cigareta, jel izađem subotom popušim oko 25 cigareta od recimo 20h do 2-3h, i naravno kad dođem kući i kad se promjeni onaj zadimljeni zrak, počne mi gušenje, tjera me na povraćanje pa nekad čak dođe i do suza od naprezanja. Sve ti je to od dima i cigareta, odustani cigareta kao i ja i više ti se neće pojavljivati to gušenje.