molim vas za savet!
vec tri dana imam gusenja,iz cista mira pocne nesto da me steze,kao da mi neko steze ruku oko vrata a zatim nagli osecaj slabosti i ubrzani rad srca.pocnem sva da se tresem,tesko i duboko disem i imam vrtoglavice.
desava se naglo i posle nekih 20-ak minuta do pola sata prestaje i evo desava se po nekoliko puta u toku dana,bez obzira da li mirujem ili sam u pokretu.
do pre nedelju dana sam imala grip ako to moze da ima neke veze!
da li je ovo stanje samo slabost organizma posle gripa ili moze biti nesto ozbiljnije?kome da se obratim?
hvala unapred!
gusenje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
gusenje
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mogu biti posledice i gripa i toga sto si ostavila cigarete ili su samo mali napadi panike i anksioznosti, promena pritiska, hormonalni disbalans.
Mada meni to sve zvuchi kao ovaj najnoviji virus koji hara i Beogradom, i ash su takvi simptomi, vrtoglavice, gadjenej na hranu, glavobolje, visok pritisak, tahikardije...odgovara ti samo da lezish u tamnoj prostoriji i da mirujesh, bez brzih pokret aglavom.
Reshenje je mirovanje!
Vruc kakao i mani se kompjutera par dana, iskreno ti to preporuchujem, i svima onima koji kompjuter koriste svaki dan!
Mada meni to sve zvuchi kao ovaj najnoviji virus koji hara i Beogradom, i ash su takvi simptomi, vrtoglavice, gadjenej na hranu, glavobolje, visok pritisak, tahikardije...odgovara ti samo da lezish u tamnoj prostoriji i da mirujesh, bez brzih pokret aglavom.
Reshenje je mirovanje!
Vruc kakao i mani se kompjutera par dana, iskreno ti to preporuchujem, i svima onima koji kompjuter koriste svaki dan!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.