Dobro jutro svima, ovako ljudi imam osjecaj gušenja koji traje oko sedmice... Naravo da me to uplasi jos kad je ovako po noci, situaciju u učini samo gorom.
Da vam detaljnije opišem problem....
Kada lagano disanje nema problema ali kad treba da zjevam to postaje nemoguce, ne mogu da udahnem toliku kolicinu vazduha, ili ako treba da udahnem dublje takodje borba. Osecam da je problem do gornjeg djela stomaka, kao da on ne da plućima pun udah... To se desava citav dan i najgore je nocu kad se probudim pa tako krene...
Operisao sam kamen u žuči pre oko pola godine, tad sam slikao pluca i bilo je sve OK. Znalo mi se to i pre desiti al dovoljno da uspijem jednom da zjevnem i sve bude ok, sad tjelo trazi jos vise vazduha... Drugih bolova il' slično nemam. Nisam prehladjen. Jos nesto sto se tice hrane slabo sta da mogu (volim) jesti, to su male kolicine... Mozda to ima veze sa zeludcem, i naravno malokrvan.
PS imam 24 god i ne, nepusim LP
Gusenje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Gusenje
Koliko se krećeš, fizički šta radš?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 13, 2017 5:15 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Radim u firmi 8h, jeste metalna prašina u zraku al to radim 4 god, tako da ne vjerujem da je od toga....
Firma, kuca, sad zimi se manje krecem kuci zimaaa
Firma, kuca, sad zimi se manje krecem kuci zimaaa
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Удишеш металну прашину четири године и мислиш да није од тога?! Зар ти није пало на памет да се метал таложи у организму? Вероватно пијеш четири литра млека свакодневно?
Тај проблем са дисањем највероватније ти је од кичме.
Тај проблем са дисањем највероватније ти је од кичме.
Moraš više da se krećeš iako je zima, i da ne večeraš kasno i obilno.
A za tu prašinu, pa što duže udišeš problem može da bude veći a ne kontra (kako imam utisak da ti shvataš).
Ne bi bilo loše da pregledaš pluća.
Nemoj se oslanjati na to, da neki rade možda i 20 godina to isto, nismo svi isti, nekome smeta nekome ne.
A za tu prašinu, pa što duže udišeš problem može da bude veći a ne kontra (kako imam utisak da ti shvataš).
Ne bi bilo loše da pregledaš pluća.
Nemoj se oslanjati na to, da neki rade možda i 20 godina to isto, nismo svi isti, nekome smeta nekome ne.