Zdravo,
Sinoć me probudio bol u stomaku. Smatrajući da je zbog hrane, ustao sam da odem do wc-a da pokušam povratiti, ali nakon par koraka me obuzela slabost te sam se srušio na pod i izgubio svest. Dok sam bio na podu mislim da su mi ruke i noge udarale nekontrolisano, te sam imao gadnu groznicu. Osećaj kao da gubim vezu sa stvarnošću. Kad sam se malo povratio, nekako sam uspio ustati, no nakon par koraka sam opet pao, ovaj put još gori napad. Nekako sam uspio dozvati roditelje iz druge sobe, te su me smestili na krevet i dali mi zaslađene vode, što mi je pomoglo. Kažu da sam bio prebledeo, te da me je oblio znoj. Hteli su da me vode u hitnu, ali nakon 15ak minuta sam se relativno povratio. Groznica me je držala još neko vreme, ali sam nakon toga zaspao.
O meni: 20 godina, relativno zdrav, nešto ovakvo mi se do sada nije dešavalo. Ali u zadnjih par meseci pod većim stresom zbog raznih stvari. Odmah sam pomislio da je u pitanju napad panike/anksioznosti, ali nisam osećao nekakav poseban strah ili paniku tokom tog svega.
Gubljenje svesti
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Gubljenje svesti
Kako znas sta si radio rukama i nogama ako si izgubio svest?
U svakom slucaju idi kod lekara opste prakse i trazi uput za neurologa. Tek tada ces stvarno znati sta se desava, ne mora da bude nesto opasno ali bolje je proveriti da budes miran.
U svakom slucaju idi kod lekara opste prakse i trazi uput za neurologa. Tek tada ces stvarno znati sta se desava, ne mora da bude nesto opasno ali bolje je proveriti da budes miran.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 01, 2015 1:53 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Sećam se kroz maglu neke buke i lupanja dok sam tako ležao, a kasnije kad sam došao sebi osećao sam bol u rukama i nogama... Svakako planiram otići lekaru prvom prilikom. Da li je moguće da je u pitanju nizak pritisak? Visok/nizak šećer?tanja68 napisao:Kako znas sta si radio rukama i nogama ako si izgubio svest?
Neki nas subjektivni osecaj zna da prevari u takvim situacijama. To sto kazes da si cuo buku i da si udarao nogama i rukama ne mora da znaci da je bas tako bilo ali definitivno je postojala bol posle svega tako da ti samo neurolog moze reci tek na osnovu EEG nalaza glave i detaljnog razgovora sta se tu desavalo i sta bi moglo da bude.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Nov 03, 2015 6:20 pm
Da,posjeta neurologa obavezna.
Takodje trebate uraditi i MR i kao sto je tanja68 rekla EEG mozga.
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Може да буде низак шећер, неко тровање од хране која је и изазвала бол, а може да буде и упала слепог црева.
Moje mišljenje je da je stvarno bio neki problem sa stomakom zbog kojeg si ustao a onda te nizak pritisak oborio.
Trebalo bi otići lekaru svakako, ne teši se ako te trenutno prošlo.
srećno
Trebalo bi otići lekaru svakako, ne teši se ako te trenutno prošlo.
srećno