Ovako , stigao sam kuci iz skole i jeo sam pa otisao na kompjuter . Sedeo sam malo nepravilno na stolici . Posle pola sata dosao je moj otac sa posla i pozdravio sam se sa njim i kako sam ga zagrlio osetio sam neki miris . Ne znam da li je bio vise alkohol ili neki parfem . Tada sam izgubio svest i probudio se na podu posto sam udario glavom u pod . Otac je bio na meni i budio me . Ne secam se nicega od momenta kada sam ga zagrlio pa do budjenja na podu .
Neka mi neko pomogne oko ovoga jer me zanima sta je posledica gubljenju svesti . Inace mnogo vremena dnevno provodim na racunaru posto sam poceo da programiram .
Inace sam sportista i visok sam 180+cm.
Ovo mi se desilo prvi put u zivotu i nemam nikakvih problema sa srcem i nikada nisam imao neku bolest. Mozda se desilo zbog toga sto spavam samo 5 sati dnevno.
Hvala unapred
Gubitak svesti na 5 sekundi
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Gubitak svesti na 5 sekundi
Јак си ти спортиста када спаваш пет сати. Мораш да спаваш минимум осам сати свакодневно.
Можда те је отац прејако загрлио па си изгубио свест.
Можда те је отац прејако загрлио па си изгубио свест.
Re: Gubitak svesti na 5 sekundi
Iscrpljen organizam od nespavanja, naglo ustajanje prouzrokovalo je pad pritiska u kombinaciji sa jakim mirisom i verovatno neprovetrena prostorija. Sve to dovelo je do trenutne krize svesti koja ako se bude ponovila mora da se ispita kod neurologa.