Pozdrav
Imam 18 god i pre nekoliko dana sam imao prvi sexualni odnos
Imao sam veliku tremu jer sam pre ovoga imao jedan neuspasan sex odnos,na psihickoj bazi
iz straha od neuspeha ortak mi je dao pola tablete cijalisa i popio sam 10 mg
devojka je iskusnija od mene,imam erekciju kad sam sa njom i kad setamo i ljubimo se,i kad je predigra a znam da nece biti sexa jer je ona ima menstruaciju....
i na pocetku sex odnosa nije mogao da mi se digne i sa cijalisom,uhvatila me panika,malo smo iskulirali i onda mi se digao,i prilikom menjanja poze spusti mi se,tj ne spusti se odmah nego malo kasnije kad krene druga poza
i tako samo se mucili celo veche,ne znam sta mi je...
imam jutarnju erekciju..poceo sam da se tripujem
kazite mi prilikom masturbacije,posto imam punu erekciju da li mogu nekako da vezbam masturbaciju da mi duze ostane u erekciji jer obicno svrsim za minut kad masturbiram
Svaki savet ce mi dobro doci!
Unapred zahvalan
gubitak erekcije prilikom menjanja poze
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Hvala na savetima,josh samo jedno pitanje
znachi necu vishe koristiti cijalis,probao bih jednom vijagru cisto iz radoznalosti paa me zanima sledece
da li je vijagra jachi lek od cijalisa,tj da li se dobije puna erekcija
nije mi jasno kako mi je spadala erekcija kad sam uzeo cijalis...?
Unapred zahvalan
znachi necu vishe koristiti cijalis,probao bih jednom vijagru cisto iz radoznalosti paa me zanima sledece
Unapred zahvalan
Re: gubitak erekcije prilikom menjanja poze
Procitaj opet ovo sto si napisao i malo mucni glavom!!!Kakva bre vijagra i gluposti,pa ti si tek stupio u sexualne odnose.Edukuj se malo pre nego sto narusis svoje zdravlje.Internet je pun informacija.flamingos napisao:
Imam 18 god i pre nekoliko dana sam imao prvi sexualni odnos
Cijalis ima duze dejstvo od vijagre, ali i ja sam protiv toga da koristis te gluposti, to je za starije tj. za ljude koji imaju problem sa potencijom, a ne za 18-stogodisnjake! Nema razloga da budes toliko radoznao, budi samo onoliko koliko je potrebno da zadovoljis svoju curu, i to je sasvim dovoljno sve preko je suvisno.