Pre 4 dana sam dobila temperaturu i bila je do nekih 38 tako dva dana, imala sam bolu grlu, zapusen nos i sve sto moze.

Otilsa sam kod lekara na sta mi je doktorka rekla da je pocetak gripa, da su mi zlezde na vratu otecene i da najbolje da pocnem da pijem Panklav,a i uradila sam laboratoriju koja je pokazala virusnu infekciju................... medjutim kako sam pocela da pijem Panklav (naravno temperatura prestala) poceli su i problemi sa stomakom tzv.
diareja!!!!!!!! Misleci da ako odmah krenem da pijem Probiotik da ce to da sredi, naravno promena nikakvih. Onda sam kupila Enterofuryl i prvi sam popila pre neka 2h, uzela sam i Orosal zbog dehidratacije.Vodim razuna o ishrani i trudim se ne dehidriram ( cajevi,supice,jogurt itd.) Ne mogu da vam opisem stanje koliko me muci, nemam grceva i tih simtoma stomacnog gripa.
Interesuje me da li da pretsanem da pijem antibiotik jer iskreno ne znam ni sto ga prepisuju kad uvek izazove diareju? Ima li svrhe piti ga dalje, jer je vikend i nikako ne mogu doci do doktorke a ponedeljak je daaaaleeeekoooooo!!!!!!!!!