Postovani,
Imam vec danima problema sa jakim kasljem koji nestaje i pojavljuje se, bolovima u zglobovima, koji su vec tri dana nateceni (zglobovi na sakama i skocni zglobovi) sa vidno izrazenim crvenilom.Imao sam temperaturu, ali je sada nemam, osim blagu u vecernjim satima. Osecam se vrlo lose, iznemogao, polomljen i takvo stanje lose utice i na moju psihu.
Trenutno uzimam Cliacil, Brufen, Diklofenak Retard i Pressing.
Analiza krvi i urina mi predstoji u ponedeljak, ali bih molio za sto hitniji odgovor sta bi moglo biti u pitanju, jer sam veoma zabrinut.
Lokalni doktor kod kojeg sam bio na pregledu me je vrlo povrsno saslusala i nalozila analize krvi i urina.
Unapred zahvalan,
S.
grip ili sta ?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 22, 2009 11:25 pm
simptomi koje pominjete nemaju nikakve veze sa svinjskim virusom (H1N1) i nema razloga za zabrinutost te vrste. svima savetujem da izbegavaju javna okupljanja, jer se, kako sam danas obavestena, ovaj virus pojavio u jednom slucaju i u mom rodnom gradu beogradu. virus se veoma brzo prenosi i molim vas da preduzmete najosnovnije mere predostroznosti kao sto su redovno pranje ruku, tacnije, kao sto to cine doktori; kijanje ili kasljanje u maramicu a ne vazduh, izbegavanje da odlazite po ordinacijama bez preke potrebe. virus je prosiren i na evropu i za sada, iako je dostigao nivo 6 sto znaci da je epidemijskog karaktera, njegova forma je jos uvek blaga. svima dajem u zadatak da povedu racuna o dizanju imuniteta. nisu vam potrebni nikakvi beta glucani i sl. marketinski obmanjivaci i mamipare. sto vise vitamina c u prirodnom obliku, dakle sto vise limuna, meda i polena, belog luka,cvekle. ... pa i sami dobro znate cega sve!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Sep 23, 2007 12:20 am
Mislim da se jedino testom moze dokazati da li je ili nije H1N1 jer su siptomi svakog gripa vrlo slicni! A i epidemiolozi kazu da se svako sa takvim simptomima javi lekaru ili epidemiologu, ali uz podatak da li je skoro boravio u nekoj zemlji koja ima veliki broj registrovanih slucajeva H1N1 kao sto je USA, Mexico...
Kod nas sto su se pojavila dva slucaja - jedan je dosao iz Argentine, a drugi iz Australije.
Za sada se niko nije zarazio 'u lokalu' sto je dobar podatak....
Kod nas sto su se pojavila dva slucaja - jedan je dosao iz Argentine, a drugi iz Australije.
Za sada se niko nije zarazio 'u lokalu' sto je dobar podatak....
Bye bye little lady