grickanje noktiju

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
danijelap74
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 3:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

grickanje noktiju

Post od danijelap74 »

kako sprijeciti grickanje noktiju, kod djece
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Postovana!
Ja to nisam mogla spreciti dok je moja cerka bila mala dok se nije desila veoma opasna situacija.Sakrivala se iza fotelje i grizla nokte ali je imala malu zanokticu koju ja nisam ni videla to su mi rekli doktori.Vrisnula je u toku noci,SRECA i kada sam uletela u njenu sobu palac joj je bio ko moja dva.Nikada tako nesto nisam videla u zivotu.Kada sam je uhvatila za rukicu, a pizdamica se podigla oko clanka na rukici je imala crvenu crtu kao kada se olovkom nacrta.Znala sam da joj je zivot u pitanju jer je pocelo trovanje krvi.Ne znam koliko sam imala godina kada sam za to cula ali znam da je bilo jako davno.Zgrabila sam je i hitno odvezla u deciju bolnicu gde su je operisali , ocistili citav gnoj i ostavili na infuziji da joj ispiraju krv sa antibioticima rekavsi mi da bi ona do ujutro umrla da je nisam dovela.Hvala Bogu dragom spasena je!Od tada nikada vise nije grizla nokte i sada je pocela opet sa 11 godina ali se ne seca prvi put jer je bila 3 ipo godine.Ja pricam i pricam ali ne vredi.Ne znam koliko Vam je dete ali sam cula ako je istina da imaju nesto u apotekama sto se namaze po prsticima.Ponavljam Vam to sam cula,nisam nikada pitala!
Puno srece! :P
vlada99
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 17, 2007 8:52 am

Post od vlada99 »

Dete skreće Vašu pažnju zbog nekog psihološkog problema koji ga muči a ujedno se oslobadja i napetosti. Odvedite dete kod psihologa ili dečijeg psihijatra.
Odgovori