grebanje u grlu se stalno vraća

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
salelegenda
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Avg 14, 2013 3:12 pm

grebanje u grlu se stalno vraća

Post od salelegenda »

Poštovani o maja meseca imam nekakvo grebanje u grlu,išao sam i kod ORL i kod pulmologa i na opštu praksu i internista reumatolog me je pogledao i svi su uvek govorili da je to nekakav laringitis ili neka vrsta infekcije.Oko šest meeseci kljukan sam antibioticima i raznim inekcijama i uvek se na dan dva grebanje smiri pa se vrati i uvek na istom mestu u predelu glasnih žica i kod one jabučice.Pijem žalfiju mentu beli slez antibiotike izbegavam jer sam mnogo vec popio....ljudi na šta vas to asocira i imate li neku dobru ideju šta da radim dalje....samo se nadam da nije rak...ne pijem ne pušim ...molim vas pomoć svaka dobro došla
ris84
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 29, 2013 3:20 pm

Re: grebanje u grlu se stalno vraća

Post od ris84 »

I ja sam imao iritaciju u grlu, grebuckanje neko non stop. Prestao sam da pusim ali i dalje je postojalo. Posle godinu dana nasli su mi candidu albicanis u grlu. Izgleda je to bio uzrok grebanja u grlu. Dao sam se na dijetu, pio propoplis svaki dan i tako 5 meseci i proslo je. Ja sam jedva nagovorio doktorku da mi da uput za kandidu, jer je rekla nije ti beo jezik nemas nista i na kraju se ispostavilo da je ipak postojalo nesto. Uradi briseve na bakterije pa ces videti. Tesko ko ovde moze da ti pomogne jer je sve individualno, meni je kandida, nekom drugom nesto drugo a tebi ko zna sta. Uradi briseve pa ces videti.
salelegenda
Stalni član
Stalni  član

Post od salelegenda »

Radio sam i briseve ,ali je problem sto se brisevi ne rade iz predela glasnih zica nego iz predela okoline krajnika,a ja tegobe osecam jos dublje kod one jabucice...inace ne pusim ne pijem,ali sam pusio 15 godina ,a prestao sam pre sedam meseci...
Jelisej
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2013 9:08 pm

Post od Jelisej »

Kad spavas moguce je da previse dises na usta pa se pluvacka isusi, koja inace zapravo stiti grlo....

Cesto kad ljudi imaju nizak nivo kortizola imaju grebanje/peckanje u ocima, kod nedovoljno testosterona cesto je jedan od efekata grebanje u grlu.
salelegenda
Stalni član
Stalni  član

Post od salelegenda »

Da li neko moze da mi kaze da li je moguće da sa ovim grebanjem u grlu ima veze reumatoidni artritis od koga bolujem...ne znam na koji način ali sam pomislio da to može imati veze ipak od njega bolujem već oko osam godina.Ako neko može da mi to kaže bio bih zahvalan...
Odgovori