Gornji pritisak visok, donji pritisak nizak, pomoc !!
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 14, 2014 5:50 pm
Gornji pritisak visok, donji pritisak nizak, pomoc !!
Dobar dan, imam problem sa razlikom u gornjem i donjem pritisku, gornji mi je oko 130 a donji 60, 70, kako kad, ali danas mi je bio 127/60 ... ne znam da li je problem u tome sto sam bio anksiozan godinu i po-dve pre toga, mislim osecam se bolje sto se toga tice, nemam toliko problema kao pre, sem sto imam nelagodan osecaj sa leve strane grudi, ponekad osecam blagi bol na ledjima iza leve grudne kosti, i nelagodan osecaj u levoj ruci, ponekad tesko disanje, ali nemam panicne napade, i tako dalje. Pusac sam, nisam toliko fizicki aktivan...Kod doktora sam bio pre godinu dana ili godinu i po i tada je sve bilo u redu sa srcem, krv mi je bila okej, samo mi je gvozdje falilo... pa ako bilo ko moze da mi pomogne i kaze u vezi ovog pritiska kada je gornji povisen, a donji nizi bio bih mu zahvalan, jer nigde nisam mogao da nadjem da vise ljudi prica o tome...Da li imam razloga za brigu, ili je to normalno s' obzirom da sam bio anksiozan i verovatno je jos uvek stres tu i ima li to veze sa takvim pritiskom? Pozdrav i hvala najlepse !