15-godina bol na desnoj strani

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Ankica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 25, 2006 8:54 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

15-godina bol na desnoj strani

Post od Ankica »

moze li netko da mi pomogne ,15 god. imam bol na desnoj strani stomaka u pocetku samo upala mjehura i povecano bijelo pranje i to je islo nekih 4 godine doktori su rekli sve je u redu. Oke ja sam zatrudnila druga trudnoca nakon 3 mj. morala sam da lezim do kraja i normalno opet upale, inakon poroda non stop upale na vaginu i tako dalje sve jace i bol na desnoj strani stomaka , bila sam kod doktora u hr. ,bih, scg i u holandiji svi su rekli da nalazi nista ne pokazuju bolovi su sve jaci tako da me sada i ledja idesna noga zaboli kao napad na slijepo crijevo.Doktori kazu da je nemoguce nakraju upala mjehura bila je svaki mjesec godinu dana, dali su mi da odstranim maternicu jer je ultrazvuk pokazao da nestoji na pravom mjestu , nakon toga bilo je olaksanje nemam vise upalu mjehura a i bol na desnoj strani stomaka je nestao pola godine otprilike , i opet sam dobila bol na desnoj strani stomaka i noga i ledja tako osjecam kao da mi je nesto uzareno na mjestu apendiksa nalazi nista ne pokazuju uradila sam dubinsko snimanje kijk operaciju ginekoloski prije 3 god. sada doktori vise ne znaju sta da mi rade ponovo mi predlazu kijk operaciju . Stara sam 38 god , molim vas imate li neku ideju.
progoran
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 07, 2004 11:10 pm

pozdrav

Post od progoran »

da li imate nekakve psiholoske probleme tipa napetosti ii nekakve anksioznosti u periodu od kada su poceli bolovi
Ankica
Novi član
Novi član

Re: pozdrav

Post od Ankica »

Hvala za odgovor to sam i mislila da cete pitati jer sam i to vec uradila bila sam na terapiji prije 2 godine jer su doktori mislili da je i to problem.
Sada zivim u Holandiji a od '91-'99 sam zivjela po cjeloj bivsoj ex-yu, bilo je svega ljepog i ruznog zivota.Sada je sve stabilizirano vec 7 godina.
A ja imam bol koji osjecam u predjelu sljepog crijeva.Cao odgovorite mi dali je pametno da jos uradim KIJK OPERACIJU?
Ankica
Novi član
Novi član

Re: pozdrav

Post od Ankica »

Zaboravila sam da vam kazem da su mi samo pronasli prije 2 godine
usporenu stitnu žljezdu, to znaci da pijem bijele i plave tablete.
Mozete li mi reci, hocu li se izljeciti ili moram do kraja zivota piti te tablete? Cao hvala
Odgovori