Gnojna angina
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Gnojna angina
Dobar dan, moj problem pocinje od jula meseca kada sam osetila nesto u grlu i otisla kod lekara gde je ustanovljena gnojna angina. Na krajnicima su se pojavile tacke zelenkaste boje sa tamnim krugovima oko njih. Primala sam inekcije 8 kom pa sam presla na eritromicin jer sam putovala van zemlje. Kad sam se vratila i ponovo krenula na posao (krojac sam) ponovo je krenulo grlo da me boli pa sam otisla kod lekara i dobila ti kutije Amosiklava plus sa orl su mi dali i za alergiju lek pa kad prestanem antibiotik da vadim krv i briseve. 4 dana od prestanka antibiotika sam dobila temperaturu 37-5/38C nisam mogla da ustanem iz kreveta. Danas sam otisla kod lekara i vracena sam na inekcije. Kaze doktor da mi se treci put vratila angina. Ne znam da li je od prasine na poslu ilije organizam slab?! Pijem Carvaksil vec mesec dana, imam nutribulit i stalno nesto muckam plus uzimam vitamine dodatno. Imate li neki savet jer je bolest uzasna!? Hvala
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Gnojna angina
Моје проблеме са грлом и једњаком сам решио употребом петролеја за осветљење.
Molila bih Vas da mi objasnite, jer nisam za to čula. Hvalaaaaca napisao:Моје проблеме са грлом и једњаком сам решио употребом петролеја за осветљење.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Најједноставније речено, пијем петролеј када ми затреба, једну до две супене кашике дневно. Прочитај шта сам о томе писао на мом сајту: http://*/index.html?stranica=s ... e/petrolej
Почео сам са малом кашиком, наравно. И кажу да треба водити рачуна да се не би загрцнуо петролејом.
Почео сам са малом кашиком, наравно. И кажу да треба водити рачуна да се не би загрцнуо петролејом.