Pozdrav svima. Prosle sedmice mi se pojavila ta gnojna angina, kada sam otisao kod lekara on mi je prepisao neki lek Fromilid, ja sam to popio i danas sam se opet javio kod lekara jer bolovi nisu prestali, a on je kao bio u cudu kako je moguce posto je to vrlo jak lek. Onda mi je prepisao Augmentin 1000mg. Problem je u tome sto ja sutra vece idem na put koji ne mogu da odlozim i vracam se u petak. Zbog toga mi je prepisao sad ovaj lek, prvo je hteo injekcije. Ujedno mi je dao uput za ORL da mi ociste taj gnoj, medjutim kada sam otisao, doktor je rekao da to ne moze da se ocisti i da moraju injekcije i da ne idem na put. Ja sam i njemu rekao da to ne mogu odloziti i on mi je dao neki Hemamycin 250mg, da pijem 2 odjednom na dan i po jedan Brufen 400mg ali mi je to sve napisao na papiric i rekao kao "Ovo ti ja nisam rekao, ovo ti je za ne daj Boze ako odes na put".
Mene sad zanima, sta moze najgore da se desi u ta 3 dana, mislim ako vec traje nekih 7 dana ta gnojna angina, sta moze radikalno da se promeni u ta 3 dana odsustva?
Hvala unapred na odgovorima.
Gnojna Angina / Hitno!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA