gnojenje pupka
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
gnojenje pupka
Već mi se drugi put desava da mi curi gnoj iz pupka (uz to osjecam nekii manji bol u stomaku i imam konstantne mucnine). Prošli put kada sam bila kod svoje doktorice prepisala mi je bila neke jache antibiotike i zamirio se pupak a sa njim su prošle i mucnine. Opet su mi se javili isti simptomi otisla kod ljekara (al ne kod svog jer je na odmoru) koji tvrdi da to nije ništa, nije mi dala nikakvu terapiju. Znachi prosli put sam bila na antibioticima nekih nedjelju dana a sada nishta.
Da li da idem kod nekog drugog ljekara ili da ostavim tako?
p.s. ne opipavam nikave promjene na pupku niti imam pirsing. mislim da iz samog centra pupka curi gnoj.
hvala
Da li da idem kod nekog drugog ljekara ili da ostavim tako?
p.s. ne opipavam nikave promjene na pupku niti imam pirsing. mislim da iz samog centra pupka curi gnoj.
hvala
Ja imam slican problem! Pre nedelju dana poceo je jak bol u predelu pupka, dolazilo je do toga da nisam mogla nocima da spavam, a ni da se savijem. Posle odprilike 3-4 dana, poceo je gnoj da mi curi, a kasnije i krv. Bila sam kod lekara, rekli su mi da ce proci, i da li su mi neki rastvor kojim bih ispirala pupak. Ali, nije pomoglo.
Da li je ovo ista stvar koju ste u predhodnom pitanju spomenuli, sobzirom da nikada nisam imala mucnine, samo jake promene raspolozenja!?
Unapred hvala
Da li je ovo ista stvar koju ste u predhodnom pitanju spomenuli, sobzirom da nikada nisam imala mucnine, samo jake promene raspolozenja!?
Unapred hvala
ja bih se javila jos nekom drugom ljekaru. meni se sada pupak smirio al kada je aktuelan bio i kada mi je ljekar rekao da to nije nista bolovi su se povecali iz dana u dan, ai mucnine. tako da sam jedne noci otisla do hitne kod hirurga, koji je zavristao na mene sto se ranije nijesam javila. te noci su mi dalu bocu neke infuzije, nalazi su upucivali na to da je neka infekcija u pitanju. poslije toga sam pila nekih 10-ak dana neke tablete. kako mi je hirurg objasnio da je to bila infekcija embrionalnog ostatka pupka ili tako nesto.
nijesam primijetila promjene u raspolozenju. iz svog licnog iskustva bih ti preporucila da podjes kod drugog ljekara.
nijesam primijetila promjene u raspolozenju. iz svog licnog iskustva bih ti preporucila da podjes kod drugog ljekara.