Gnoj u stomaku

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
kirari
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 07, 2012 11:38 am

Gnoj u stomaku

Post od kirari »

Postovani,
U januaru sam osetila jake bolove u donjem delu stomaka.Posto sam imala spiralu mislila sam da je zbog nje i otisla sam na pregled kod ginekologa (inace redovno idem na kontrole uvek je sve u redu,a zadnja kontrola mi je bila u decembru) pregledao me je ultrazvukom gde se videlo kao da mi je levi jajnik pod velikom upalom i obavijen velikom kolicinom gnoja.Sedimentacija mi je bila 100.Hitno me je ostsvio u bolnicu i ukljucio terapiju,ali za 5 dana nista nije bilo bolje SE 100.Hitno sam operisana,ali kako mi je receno kada me je otvorio gnoj je bio u trbuhu,a jajnici su bili zdravi.Taj gnoj je ociscen,a bris iz njega je pokazao neke crevne bakterije.Oporavak mi je bio tezi,imala sam temperaturu i dve nedelje su izlazile velike kolicine gnoja u dren.Radjen mi je skener abdomena i male karlice,nalaz je bio uredan,zatim sam snimala debelo crevo i tu je sve u redu.Posle tri nedelje izasla sam iz bolnice jer je prestala temperatura,gnoj u drenu se iscistio,a bris iz drena je bio negativan.Jos uvek se oporavljam,SE polako pada,ali niko od doktora nezna sta mi se zapravo desilo i odkud taj gnoj i te bakterije u mom stomaku (a pregledali su me i ginekolozi i hirurzi i urolozi).Bojim se da posto se sve to desilo na brzinu i iz cista mira,a niko nezna zapravo sta se desilo,da se ne dogodi ponovo,da im nesto nije promaklo.
Molim Vas za misljenje i savet
Unapred zahvalna
Odgovori