Gljivice na jeziku !! Kako ih se riješiti ??

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
antek
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 24, 2016 2:10 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Gljivice na jeziku !! Kako ih se riješiti ??

Post od antek »

Već par godina imam problem sa gljivicama na jeziku. Jezik mi prima bijele naslage, od kojih se stvara neugodan zadah. Koristio sam nistatin, daktanol ništa od navedenog ne pomaže. Koristim strugač za jezik, sa kojim uklonim dio naslaga al opet se u velikom broju pojave. Jezik mi nije uopće gladak već kao da su na njemu dlakice koje zaustavljaju slinu te hranu. Molim pomoć ovo već godinama pokušavam na raznorazne načine riješiti al nema pomaka.
loptica skocica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 22, 2013 11:25 pm

Re: Gljivice na jeziku !! Kako ih se riješiti ??

Post od loptica skocica »

Da li neko zna na koji nacin se može nabaviti lek diflucan 10mg/ml - prašak za oralnu suspenziju? Registrovan je u Hrvatskoj do 10.07.2017.(može se proveriti preko web stranice Halmeda).
Koristi se za oralnu kandidijazu i bolji je od diflucan tableta , zbog lokalnog dejstva . Međutim ovaj lek nije registrovan u Srbiji .
Da li uopšte postoji mogućnost da se ovaj lek nekako naruči?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

antek napisao:Već par godina imam problem sa gljivicama na jeziku. Jezik mi prima bijele naslage, od kojih se stvara neugodan zadah. Koristio sam nistatin, daktanol ništa od navedenog ne pomaže. Koristim strugač za jezik, sa kojim uklonim dio naslaga al opet se u velikom broju pojave. Jezik mi nije uopće gladak već kao da su na njemu dlakice koje zaustavljaju slinu te hranu. Molim pomoć ovo već godinama pokušavam na raznorazne načine riješiti al nema pomaka.
pokusaj sa srebrnom vodom, ali da sadrzi 30pp kolodinog srebra.. imas ga u apoteci... 3,4 puta dnevno... muckaj u ustima po 10 minuta... trebalo bi nestati posle 2 nedelje...ja bi ti savetao i 2,3 meseca da muckas

http://srebrnavoda-maxlab.com/

poseti stranicu
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Ма какав Дифлукан?! Само сода бикарбона.
antek
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 24, 2016 2:10 pm

Post od antek »

Hvala na savjetima, javit ću se nakon određenog perioda da vam javim trenutno stanje.
Odgovori