Pozdrav,
Imam 16 godina, u zadnje vrijeme, vec mjesec dana, mi se pojavljuju neke glavobolje vise kao bolovi u jednom dijelu glave( tacki ) zadnjem dijelu glave, ali bol nije uopste jaka i traje nekoliko sekundi( veoma veoma krakto uglavnom ) , dosta sam jos i ranijih godina puno sjedio, ali se opet i krecem(trcim). U zadnje vrijeme ti bolovi u nekim dijelovima glave su sve manje prisutni, sad su vecinom u zadnjem dijelu glave. Nekada taj zadnji dio glave ili neki drugi zna biti veoma osjrtljiv na dodir. Ali dosta toga se nekako odvija malo nize cela i u dijelu sinusa. Zanima me da li je ovo ozbijno kao tumor jer sam skroz u panici ili su samo sinusi, i nos mi je zacepljen vec mjesec i po. Nemam povracanje ili nesto tako. Imam majih problema sa kicmom pa me zanima da li je to( kao manja grba na ledjima, i pucketanje u vratu). Nadam se da nisam pretjerao sa objasnjenjem ali htio sam sto vise objasniti svij problem. Nadam se da ce mi neko pomoci. Hvala!
Glavobolje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Glavobolje
Нос мора да буде проходан па узми Олинт или шта слично.
Кичма и врат могу да направе свакојаке проблеме. Треба за почетак да радиш оне класичне гимнастичке вежбе.
Кичма и врат могу да направе свакојаке проблеме. Треба за почетак да радиш оне класичне гимнастичке вежбе.