GLAVOBOLJA U TRUDNOCI
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2014 12:35 pm
GLAVOBOLJA U TRUDNOCI
Dragi moji,nadam se da cete mi odgovoriti u najskorije vreme.U drugom sam stanju,i nije me prvih 12 ned.bolela glava,pila sam od th aspirin svaki dan po 100 i prednizon,jer je bila vto,sada sam prestala po savetu lekara,glavobolja krece nakon toga,mada ne znam dal ima veze s tim,bol je u desnom delu glave,između temena i potiljka,povremeno se siri kao desnom oku al retko,bol je u vidu ziganja,uporan al trpljiv,nemam drugih simptoma osim glavobolje,traje vec sedmicu,pred jutro se pojavi al cim ustanem i aktiviram se smiruje,u pocetku je pomagala masaza vrata desnog dela s konjskom mascu a sada i to slabo.Molim vas da mi odgovorite,jako sam uplasena,jer nisam imala ovu vrstu glavobolje.Hvala puno unapred.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: GLAVOBOLJA U TRUDNOCI
Да те није дохватила промаја? Можда ноћу пирка преко главе?
-
- Novi član
Ja bih najvise volela da je promaja
12 dana ,na jednom istom mestu s desne strane...mislite da moze tako da bolucka od promaje???daj Boze da je promaja,bas sam se uplasila,inace bila sam kod ocnog i trebam naocare da nosim a desno oko veca dioptrija nego levo..ne znam,trudnica sam pa sam se bas uspanicila jer dugo traje,a danas sam isla i krvnu sliku da dam na pregled..Hvala na odgovoru..a inace nemam promaje u stanu...

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
На овој хладноћи може да пирка и од једног отвореног прозора. Ако се то деси ноћу приликом спавања, може да направи велики проблем.
Пробај да грејеш два пута дневно по пола сата.
Пробај да грејеш два пута дневно по пола сата.
-
- Novi član
Hvala puno,malo da me utesite,probala sam i malo da grejem,poslusala sam vas i kao prestaje kad grejem to mesto a kad ne grejem opet zeza..bas cudno
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Могуће је да су се згрчили крвни судови и мишићи па их грејање опушта. Само настави да грејеш, бар два пута дневно по пола сата. Пази само да после грејања не идеш на хладноћу. Морала би тако најмање две седмице.
Прочитај шта сам писао о промаји овде: http://*/index.html?stranica=s ... je/promaja
Иначе чиме грејеш?
Прочитај шта сам писао о промаји овде: http://*/index.html?stranica=s ... je/promaja
Иначе чиме грејеш?
-
- Novi član
Procitala sam,a zanima me dal od promaje moze da boli dve nedelje,bas dugo..Stavljala sam topli peskir i vrat masiram konjskim balzamom sto greje,al dzabe,prodje pa opet u toku noci zaboli..zaista ne znam sta da radim,inace juce sam krvnu sliku proverila hemoglobin malo mi pao ali mislim da nema veze bol u jednom delu glave sa tim,bila sam i kod ocnog dioptrija na bas toj desnoj strani malo se povecala i trebam da nosim naocare,koje inace ne nosim...ali opet sa jednako uplasena...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Може да боли због диоптрије али може и диоптрија да се поремети због главобоље.
Углавном грејање помоћу крема је само привидно, а пешкир слабо греје па је никаква вајда од њега. Можда да ставиш кило соли у кесу па је угрејеш и тако то, али ту немам искуства. Потражи домаће начине за загревање делова тела.
Најбоље је да набавиш електрично јастуче и да се њиме грејеш. Такође можеш да узмеш лампу са инфрацрвеном сијалицом или са обичном сијалицом и са одређеног растојања грејеш тај део главе.
Иначе ако се део тела промајом прехлади може много да се закомпликује и углавном неће само да прође. Проблем је што због хладноће долази до скупљања крвних судова што за последицу има даље хлађење и то је врзино коло. Значи мора добро да се греје.
Углавном грејање помоћу крема је само привидно, а пешкир слабо греје па је никаква вајда од њега. Можда да ставиш кило соли у кесу па је угрејеш и тако то, али ту немам искуства. Потражи домаће начине за загревање делова тела.
Најбоље је да набавиш електрично јастуче и да се њиме грејеш. Такође можеш да узмеш лампу са инфрацрвеном сијалицом или са обичном сијалицом и са одређеног растојања грејеш тај део главе.
Иначе ако се део тела промајом прехлади може много да се закомпликује и углавном неће само да прође. Проблем је што због хладноће долази до скупљања крвних судова што за последицу има даље хлађење и то је врзино коло. Значи мора добро да се греје.