Glavobolja
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 27, 2015 3:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Glavobolja
Evo nekoliko dana me boli glava slabim intenzitetom negdje u predjelu tjemena, medjutim danas me malo jace zabolela. Ne ide mi se doktoru jer sam velika kukavica po tom pitanju i sve pomisljam ko zna sta ce da mi nadju. Mene inace cesce boli glava makar jednom u 2 mjeseca ali u periodu od par sati (dok ne popijem anelgetik) zbog mog rada na racunarima i slabe pokretljivosti valjda. Isto sam primjetio da me glava boli usled atmosferskih prilika po nekada, tako sam primijetio da kada je mjesec pun i u usponu u vecernjim satima mene obicno boli glava. Ali nikada me ovako nije danima boljela. Isto moram da napisem da sam prije nego sto me zaboljela glava jedan dan se istusirao i odmah izasao u grad na kafu. U kaficu je postojala neka ventilacija koja nas je sa plafona hladan vazduh duvao direktno u glavu. Da li to moze da bude uzrok? Hvala.
Re: Glavobolja
Najverovatnije je to uzrok, i još gore si mogao prći veruj mi.
Uzmi ti fen za kosu i malo duze grej glavu vise puta dnevno, videces da se biti bolje.
Uzmi ti fen za kosu i malo duze grej glavu vise puta dnevno, videces da se biti bolje.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Glavobolja
Провери крвни притисак и редовно ради вежбе за рамени појас и леђа.