Desava mi se da me u toku dana zaboli glava 2-3 puta,ali taj bol traje 3 sekunde. Ne moze se reci da je to klasican bol, vise je neko ziganje. To se desava na desnoj strani glave,od prilike 10cm iznad uva,tacno na kosini, ako moze tako da se kaze.
Zanima me misljenje nekog kome se ovo dogadjalo i misljenje nekog lekara.
GLAVOBOLJA
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: GLAVOBOLJA
Висок или нестабилан крвни притисак, проблем са вратом, горњим делом кичме или мишићима раменог појаса.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 13, 2015 7:13 pm
Svaka ti cast. Jer me bole i ramena,a malo i vrat. Moguce da je zbog toga,sve je to povezano. Jer idem redovno u teretanu,pored toga mnogo obaveza i kicma i sve ostalo je po ceo dan pod pritiskom.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Потребне су ти вежбе за релаксацију мишића и истезање кичме. Теретана ту не може да помогне.
Погледај на мом сајту www .aca .rs у Савети, Здравље шта сам писао под Кичма и под Рамена-рачунари. Има нечега и под Главобоља итд...
Погледај на мом сајту www .aca .rs у Савети, Здравље шта сам писао под Кичма и под Рамена-рачунари. Има нечега и под Главобоља итд...
Bas vi koji idete u teretanu imate te probleme a samo zato sto ne radite dovoljno vezbe opustanja-ili povremeno na relaks masazu.
brat moj, najbolje bi bilo da odes kod izabranog lekara da se pozalis na glavobolje , bolove i trazis uput za ct glave ... i morace da ti da... odes i isproveris se.. a ne ovde na forumu jedan kaze jedno drugi drugo..
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Форум и служи томе да се испробају безопасни предлози пре него што лекари почну да те обасипају огромним количима јонизујућег зрачења из ЦТ-а и којекаквим антиепилептицима и тако даље.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 13, 2015 7:13 pm
Hvala na savetima...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Јави резултате...