Имао-немао упалу увета ништа ти неће шкодити да примениш онај домаћи лек осим што ћеш задимити кухињу.
Написао сам онамо па ћу и овде. Инфективне упале обично не треба да се греју. Ако би имао неку упалу корена зуба то не би смео да грејеш, али упалу синуса би могао због тога што ће секрет лакше да изађе. За упалу зглоба не знам, зависи каква је. Можеш мало да пробаш благим загревањем па да видиш реакцију. За разлику од тих упала, оне упале које су изазване претераним хлађењем морају да се греју јер је то практично једини лек.
Комовица се прави од грожђа исто као и лозовача. Оне су најчистије па су због тога згодне за онај препарат за имунитет који иначе смрди на бели лук. Може и шљивовица али треба да је јака бар 50%. На крају крајева може да се узме алкохол и да се мало разблажи дестилованом водом. Само мораш да прорачунаш колико да сипаш воде да не би превише разблажио.
Glavobolja
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Glavobolja
E baš tako, ja grejao 2 dana, pa posle samog grejanja malo bolje, ali ukupno, sve goree i gore još dodao lekova protiv bolova, --i na kraju rešiim da namažem sve tedonalom.
Hvala bogu i tedonalu - popusti 50 %---i još pred spavanje namažem i evo jutros još malo boli al neuporedivooooo manje.
HVALA TEDONALU
Hvala bogu i tedonalu - popusti 50 %---i još pred spavanje namažem i evo jutros još malo boli al neuporedivooooo manje.
HVALA TEDONALU
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Тедонал је против болова. Немој да се зезнеш.
pa znam i to ali, uz diklofen koji je i protiv upale, mozda bude bolje---no
lekar mi je ipak prepisao 3 inekcije--i danas sam primio trecu--naravno kortikosteroid---
nije dobro ali kaze da pokusa...
ipak cu ovih dana snimiti vrat--i uraditi laboratoriju.
Aco, pokušao sam ono sa lukom, pa nece nikad da prokuva to ulje--ZAPUSIO KUHINJU POSTENO-a nikad da provri--i ja onako mlako malo stavio u uho--ne znam da li je pomoglo, jer sam nakon toga poceo sa inekcijam.
videcu kad prodje dejstvo inekcije--sutra--
pomoliću se i S. Nikoli iako nisam previse vernik,
pa videcemooooooo
tebi hvala u svakom slucaju
lekar mi je ipak prepisao 3 inekcije--i danas sam primio trecu--naravno kortikosteroid---
nije dobro ali kaze da pokusa...
ipak cu ovih dana snimiti vrat--i uraditi laboratoriju.
Aco, pokušao sam ono sa lukom, pa nece nikad da prokuva to ulje--ZAPUSIO KUHINJU POSTENO-a nikad da provri--i ja onako mlako malo stavio u uho--ne znam da li je pomoglo, jer sam nakon toga poceo sa inekcijam.
videcu kad prodje dejstvo inekcije--sutra--
pomoliću se i S. Nikoli iako nisam previse vernik,
pa videcemooooooo
tebi hvala u svakom slucaju
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Ех, Васо, стално касниш са интервенцијама. Пошто имаш озбиљно начето здравље, мораш да будеш бржи од болести да би могао потпуно да оздравиш за коју годину.
Зејтин у луку не може буквално да проври већ треба мехурићи да се појављују исто као непосредно пре него што вода проври у металној посуди. Можда ниси довољно заравнио доњи део лука па је додирна површина са ринглом била мала.
Зејтин у луку не може буквално да проври већ треба мехурићи да се појављују исто као непосредно пре него што вода проври у металној посуди. Можда ниси довољно заравнио доњи део лука па је додирна површина са ринглом била мала.