Glavobolja

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
audiw121
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 22, 2014 5:09 pm

Glavobolja

Post od audiw121 »

Postovani,imam 18 godina i polako sam na rubu iznemoglosti,ne zbog bola,nego zbog zelje za danom kad cu se vratiti u svoje normalne aktivnosti..
Moj problem je poceo prije 35 dana,kada sam okrenuo glavu i osetio jako ziganje u predelu vrata i glave..
Taj isti dan,proveo sam dosta vremena na otovrenom,tacnije na propuhu.. Navece sam se okupao i izasao vani,kada je i pocelo prvo stezanje oko glave..
Drugi dan se pojavila bol izmedju plecki,napetost u vratnom delu kicme,bol u pritisak u glavi. Poslije spavanja sam oke i nakon par sati opet isto.. Kada legnem preko dana da spavam,odpsavam 1h i sve me prestane.. Cim sam malo aktivniji,opet ista stvar.
Neuroloski nalaz dobar,EEG glave dobar,imam konjuktivitis,ali sam problem sa ocima sanirao,slikao sinuse,sve oke.. Jos uvijek osetim pritisak u glavi,povremeno ziganje,tupu bol u potiljku i slepocnicama,teret u vratu i jos par simptoma od gore navadenog.. Imam osjecaj da je bol blazi nego na pocetku,ali jos uvijek traje. Sad idem na el.terapiju,radim vezbe,koristim Biofriz gel,ali slabo pomaze.. Doktor me je uputio da slikam vratnio dio kicme,ali trvdi da to nije nista strasno.. Meni postaje sve strasnije i ne znam sta da radim.. Molim za pomoc
Odgovori