Glavobolja

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
gogi999
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 9:57 pm

Glavobolja

Post od gogi999 »

Cesto me boli glava i to pred menstruaciju i posle.Sada me boli i zbog spondiloze i to vrat i lopatice u z glavobolju.
Kafetin mi pomaze ali mi iritira zeludac.Brufen, takodje.Dikolofenak...pa onako.Sta je najmanje iritra zeludac a pomaze vam?
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: Glavobolja

Post od Slavko_slavko »

i ja sam hteo da priupitam sta da cinim i gde da idem prvo...naime glavobolja pracena sa niskim pritiskom,uglavnom je bol u temenom delu,cesto se spusta do cela,slepoocnica a boli me i vrat i one "supljine kod zadnjeg dela glave" a pored toga onda ne vidim dobro i bole me oci...sta sad?oftamolog,neurolog?inace vidim super,nemam nikakvih problema osim kad ovo "naidje"...btw. danas mi je pritisak bio cak 80/60... :roll:
Amsterdam
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Mar 26, 2011 2:57 pm

Re: Glavobolja

Post od Amsterdam »

gogi999 napisao:Cesto me boli glava i to pred menstruaciju i posle.Sada me boli i zbog spondiloze i to vrat i lopatice u z glavobolju.
Kafetin mi pomaze ali mi iritira zeludac.Brufen, takodje.Dikolofenak...pa onako.Sta je najmanje iritra zeludac a pomaze vam?
Meni najvise pomazu DUODIKLOFEN kapsule.Lekar mi je preporucio da pijem 2x1.Odlicno se podnose.Ja ih pijem zbog jakih menstrualnih bolova i migrene.Nadam se da sam Vam bar malo pomogla,ali nije lose da se posavetujete sa lekarom.Pozdrav.
Odgovori