Glavobolja
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 10, 2019 8:34 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Glavobolja
Pozdrav, inace da naglasim ja sam hipohondar i samo mislim o bolestima.. Da se vratim na temu, imam problem kao neki osecaj pozadi u potiljku koji ne mogu da opisem a nije bol.. I takodje kada se sagnem osetim pritisak pozadi u glavi i napred u licu.. Ponekad me zaboli glava pozadi leva strana ili desna povremeno kako kad... Da li neko ima predstavu sta bi moglo biti ili sta je? I kako da izbacim taj osecaj koji nije bol..
-
- Novi član
Re: Glavobolja
Da kaze jos nesto...Boli me i iznad oka pre neki dan k osecam pritisak izmedju nosa tj. Izmedju obrvaa a imao sam problem sa Sinozitisom(Upala sinusa) da li je moguce da su oni poceli da rade u ovom periodu?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Колики ти је крвни притисак и пулс?
-
- Novi član
Nisam rekao 17god imam, trenutno 116 sa 60..
A bio je i period kad sam imao 112 sa 50-55 tako se stalno vrteo oko 55 donji..
A bio je i period kad sam imao 112 sa 50-55 tako se stalno vrteo oko 55 donji..
-
- Novi član
Puls 92
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ако ти је притискомер
исправан онда ти је притисак мало нижи него што би требао да буде. Међутим пулс ти је превисок.
За снижавање пулса треба да пијеш више чисте воде и калијума. Имаш неке препарате у апотекама па испробај. Најјефтинији је калијумхлорид у кесицама. Није квалитетан али послужиће за дијагностику. Треба да попијеш грам-два дневно подељено у четири дозе и то са водом или нечим сличним. За дан-два требало би да има ефекта ако је калијум у питању.
За главобољу бих рекао да је од синуса. Онако како си описао проблеме које имаш, сигурно је од синуса. За лечење синуса имаш неке савете на мом сајту: http://*/index.html?stranica=s ... nusi_upala. У принципу најважније је да их грејеш и не идеш на ветар, а после грејања не смеш напоље.

За снижавање пулса треба да пијеш више чисте воде и калијума. Имаш неке препарате у апотекама па испробај. Најјефтинији је калијумхлорид у кесицама. Није квалитетан али послужиће за дијагностику. Треба да попијеш грам-два дневно подељено у четири дозе и то са водом или нечим сличним. За дан-два требало би да има ефекта ако је калијум у питању.
За главобољу бих рекао да је од синуса. Онако како си описао проблеме које имаш, сигурно је од синуса. За лечење синуса имаш неке савете на мом сајту: http://*/index.html?stranica=s ... nusi_upala. У принципу најважније је да их грејеш и не идеш на ветар, а после грејања не смеш напоље.
-
- Novi član
Pa uglavnon pulsirajuci bol, i povremeno u toku dana zaboli glava na mestima bilo gde.. I pritisak u glavi i u licu oko ociju i bol iznad oka.. Iskreno i u kuci mi je previse vrucina..
Inace bas sam hipohondar i mislim o teskim bolestima poput tumora itd Ne daj Boze..Ne znam kako da se oslobodim toga i da ne mislim na to.
U svakom slucaju hvala vam puno..
Inace bas sam hipohondar i mislim o teskim bolestima poput tumora itd Ne daj Boze..Ne znam kako da se oslobodim toga i da ne mislim na to.
U svakom slucaju hvala vam puno..
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Јак си ми ти хипохондар кад си болестан.
Сигурно синуси. Лечи их под хитно да ти се више не закомпликује.
Сигурно синуси. Лечи их под хитно да ти се више не закомпликује.