glavobolja

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
pedj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 28, 2007 11:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

glavobolja

Post od pedj »

Ja imam uzasne glavobolje samo na jednoj strani glave.Ovi lekari su utvrdili da se radi o migreni ali ja u to sumnjam zato sto su glavobolje svakodnevne. Prepisali su mi avamigran,ali bol i dalje ne prestaje. Da li mozda neko moze vise da mi kaze o migreni? I da li znate za neki drugi lek?
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

Jel imas pulsirajuci bol? I na osnovu cega su zakljucili da se radi o migreni?
Dario29
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 29, 2007 8:33 pm

Post od Dario29 »

Ja imam slicne probleme vec 7 godina, naime levi deo glave do slepocinice imam bol koja se grana niz vrat pa u unutrasnjost tela pored plecke... verovatno da ja i pedj imamo slicne probleme a tablete nepomazu. inace sam uradio sve pretrage u bolnici pa cak i ct snimak mozga, nnema nista a neuropsihijatar mi je rekao da se radi o neurozi a tablete koje mi je dao nevolim jer malo ošamute ...kako da pomognete meni i prijatelju pedj.
goki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 4:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goki »

I ako je migrena obicno postoji neki triger faktor koji pokrece sav taj mehanizam.
Ja sam imala takvih glavobolja kad sam bila student, svakodnevne, pulsirajuce, nepodnosljive.
Meni je faktor bilo sunce i jaka svetlost.
Kontrolirala sam vid, dobila korektivne naocare (sad ih vise ne nosim), regulisem svetlinu fotogrey i naocarima za sunce i sad imam glavobolje samo kad sam premorena.......

Vidite i Vi o cemu se tacno radi da bi mogli sebi pomoci.
Pozdrav
Odgovori