Glavobolja

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
shtrudlica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 05, 2007 3:37 pm

Glavobolja

Post od shtrudlica »

Imala sam uzasne glavobolje jedno 5-6 dana i javila se doktoru, bila na svim ispitivanjima i kod neurolog (tj. neuropsihijatra) da bi ona rekla da je sve psihicki, da sam emotivno preosetljiva i sada pijem flunisan i ksalol, ne znam da li od njih ili... spava mi se, ne tako puno, ali sva sam slomljena, ne mogu da ucim :( , i jos uz sve to ''kao slag na tortu'' :) raskinula sam sa deckom, :cry: problem je ogroman, jer ja mislim i da su glavobolje i bile zbog nerviranja zbog njega. Molim vas POMOZITE... :(
zmajeva devojka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 09, 2007 12:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od zmajeva devojka »

NEMOJ PITI TE OTROVE,NEGO SE PREOKUPIRAJ DRUGIM STVARIMA,SVE IDE IZ GLAVE.....ZADAJ SEBI PUNO OBAVEZA,JER COVEK KADA PUNO PREMISLJA I RAZMISLJA GLAVA PUCA
Zelim bebu ali ne uspeva nikako vec sest meseci
shtrudlica
Novi član
Novi član

GLAVOBOLJA

Post od shtrudlica »

Ma lako je to reci ali tesko ispuniti, kad god pokusam da nesto uradim ili izadjem ne mogu-koci me jednostavno, zatvorila sam se u sebe i ne dozvoljavam da dopru do mene. Ne znam kako cu... :(
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 8:37 pm

Post od sandla »

ne znam koliko godina imas ali tablete koje su ti dali su prejake za glavobolju od 5-6 dana!!!! To su sedativi zbog kojih ti se spava i neraspolozena si... Da li si probala glavobolje da resis sa blazim tabletama tipa midol, kafetin. A najbolji lek je zaista da se opustis, nadjes se sa drugaricama, izjadas se njima, nema bolljag leka od toga.... ako je bas vrag odneo salu, onda ti je tek tada zaista potreban lekar...ali bez svih tih silnih sedativa
shtrudlica
Novi član
Novi član

GLAVOBOLJA

Post od shtrudlica »

Ma glavobolje imam od ranije,pila sam svasta - kombinovane, brufen, kafetin itd, ali su tih dana bile uzasne i nesnosljive, i kada me je doktorka pregledala rekla je da je glavobolja izazvana psihicki, zbog nerviranja i zbog toga sto sam emotivno preosetljiva a uz to, da bih se smirila i spremila za junski ispitni rok zato to pijem, bar tako doktorka kaze, inace studiram matematiku i imam 22 godine. I sta cemo sada???? :)
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 8:37 pm

Post od sandla »

:) da si preosetljiva verovatno jesi i to jako . 22 godine ... pa zaista si mlada za te jake tablete. Nadam se da ce ti se javiti neko od ovih doktora sa foruma i dati ti strucno misljenje, ali zaista smatram da ti ti lekovi ne trebaju. Svako je prosao bar deo toga sto ti prolazis ako ne i sve... i ja sam studirala, pa padala ispite pa uz to raskinula sa deckom, izgubila oba roditelja u kratkom roku :cry: i veruj mi da nisam uzimala tablete... Pricala sam sa prijateljima, plakala ... Sve prodje.... Bude meni tesko i danas neki put, ali zamisli samo kada bi svi koji imamo probleme i glavobolje(doduse ne znam koliko su zaista jake te tvoje?!?) potezali odmah za sedativima, bili bi jedan veoma drogiran narod :wink: . toliko od mene :roll:
shtrudlica
Novi član
Novi član

Post od shtrudlica »

Hvala ti,stvarno si extra i puno mi znaci to sto si mi rekla.Potrudicu se da bar ne razmisljam o tome,a lekove cu piti do pre kontrole, a to je za 5 dana, jer ipak, da vidimo u cemu je problem. PISI.. pozzz
cherry
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 24, 2007 9:43 pm

Post od cherry »

Cao Shtrudlice,

I ja sam imala slican problem, samo sto je meni glavobolja trajala duze (oko 2 nedelje) i nije bila tako jaka, vise sam osecala neki pritisak nego ostar bol. Nisam imala priliku da odem kod doktora, ali ako mi se ta glavobolja ponovi, icicu obavezno. Svoj problem sam pozvezala sa PMS-om, jer cim sam dobila, glavobolja je nestala. Ko zna, mozda je i tebi to povezano sa PMS-om, a mozda je stvarno i na psihicikoj bazi.

Jedna od najcescih tipova glavobolja je tenzijska, koja i nastaje usled mnogo rada, opterecenosti probelmima, itd. Nisam toliko strucna da pisem o ovome, ali moj savet je da ne uzimas te jake lekove koji nekada mogu da imaju negativan uticaj na tvoje raspolozenje (pospanost, mrzovoljnost...), vec pokusaj da se opustis, npr. napuni kadu vodom i stavi svoju omiljenu kupku, pusti neku relaksirajucu muziku, setaj sto vise, posebno u prirodi, citaj nesto za svoju dusu, a ne samo knjige za fax, i jednostavno radi sve sto te cini srecnom.

Zelim ti sve najbolje i iskreno se nadam da mozes da pobedis te dosadne glavobolje!
shtrudlica
Novi član
Novi član

Post od shtrudlica »

E caos, hvala puno na odgovoru i na savetu. PMS nije, tako da jedino ostaje da sam preopterecena problemima, tu je fax, decko (koji me sekira), ma znas, sve se skupilo i tako dolazi do glavobolja. Iskreno, pricala sam sa dosta jos ljudi koji piju te lekove i kazu da su ok a i ja se osecam smirenije- bar se nadam, U svakom slucaju HVALA. POZZZ
Odgovori