Evo opet poslije 14 dana me pocela boliti cudno glava
Imam neke ko zigove po cjeloj glavi sad na vrhu pa kasnje vrat sljepocnice
Jednostavo me zigne i , to mjestu kad dohvatim rukom boli i na dodir traje kratko pa se opet javi ali na drugom djelu glave, ma isto kad vas neko udari osjetite bol i hladjenje na tom mjestu
Kad sam isla dr zbog toga prije 2 sedmice kaze da je sve od vrata zgrcenih misica, i lose zubne proteze,stalno mi je meso upaljeno,bila sam kod zubara ocistio mi zubno meso i narucio za januar za novu protezu, bilo je dobro ali sad se opet vratilo
Da li neko zna da li su te sjevajuce glavobolje sto bole na dodir opasne ili stvarno mogu biti od varta i zuba
Jos da dodam da stalno imam problema sa vratom i anksioznoscu
Primjetila sam danas kad sam izasla napolje nisam imala kapu da mi je glavi bilo strasno hladno , na celu najvise morala sam svratiti u neku radnju da kupim kapu , prija mi da grijem glavu
Molila bih nekog dr da mi odgovori od cega mogu biti ove glavobolje
Unaprijed zahvalna
glavobolja savjet molim
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
glavobolja
pozdrav svima na forumu. imam 25g i strasne glavobolje koje traju i po nedelju do deset dana skoro svaki mesec ili eventualno svaki drugi. bol je ostar i konstantan i proteze se na temenu glave i polako se spusta do slepoocnica. posle odredjenog vremena pocinju da me bole kosti ocnih jabucica i obraza. zanimljivo je to kada pritisnem glavu ili obraze bol nestaje u trenu da bi se kasnije opet vratio cim sklonim ruke. od lekara sam dobila brufen od 400mg koji vise ne pomaze cak i kad popijem 2 odjednom, o andolu, midolu i sl da ne pricam. bol se obicno, ali ne i nuzno, javi nedelju do dve pre menstruacije ali za to vreme ne mogu normalno da funkcionisem jer je bol konstantan i iritirajuci. uz to me boli gornji deo ledja oko lopatica i ramena ali sam godinama vec navikla na taj bol, ne znam da li to ima veze sa glavoboljama.molim sve koji imaju slicne ili iste simptome ili strucno misljenje da mi odgovore sta da radim.hvala u napred i puno pozdrava