glavobolja i napetost - vase misljenje

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
r_h
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 21, 2011 12:31 am

glavobolja i napetost - vase misljenje

Post od r_h »

Prije dva dana sam osjetio zategnutost i bol u vratu, nije klasicno ukocenje, vec se bol osjeti kad dodjem do neke tacke, i to bas nekako u dubini vratne kicme (inace prilicno cesto imam problema s vratom). Istu noc sam poceo osjecati bolove u zadnjem dijelu glave, od vratne kicme pa sve do vrha glave. Danas mi je situacija s vratom dosta bolja, ali i dalje osjecam povremenu blagu bol u glavi, ali najgore mi je sto osjetim neku jaku napetost, zategnutost, narocito u sljepoocnicama, kao da ce da eksplodiraju. Uz to, cini mi se da su mi sljepoocnice (pogotovo lijeva) blago izbocene, kao nateknute (ali ne bole me na dodir). Danas osjecam cak i blagu bol u sljepoocnicama dok jedem (ako ima ikakve veze, ponekad mi, kad brzo i jako zvacem, npr. jako suhu hranu, sljepoocnice takodje malo nabreknu i kao da osjetim upalu misica u njima).

Nemam ovjereno zdravstveno pa ne mogu tako brzo otici doktoru, zvuci li vama ovo kao razlog za brigu?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: glavobolja i napetost - vase misljenje

Post od vasa »

probaj piti par dana po jedan andol--mislim da ce proci
srecno
r_h
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 21, 2011 12:31 am

Post od r_h »

Hvala, probat cu.
Uglavnom, ne zvuci kao nesto ozbiljno?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

ne zvuci kao nesto ozbiljno--mada bi mogao i nesto za opustanje misica--ako si inace nesto napet-psihicki ili pod stresom--moze to biti i neki caj za opustanje a nije strasno ako i popijes par dana po jedan bromazepam ili leksilijum-cisto da opustis misice-mozda je i to uzrok--
SRECNO
And@I
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 22, 2011 11:28 am

Post od And@I »

jao znam kako ti je.
reci mi, koliko imas godina, da li je bio neki udarac u proslosti u gornjem delu tela, vrat kicma, rame, grudi kos, neka saobracajna nesreca u proslosti, neki jaci sudari u automobilima na sudaranje u luna parku...itd. bilo kada ne mora da bude u proteklih par godina, moze da bude i kad si imao 6 godina. ja sam npr imao isto jake bolove, u vratu i glavi, pa mi se to prosirilo na kicmu i na levu ruku. medicina mi nije pomogla a udarac je bio pre nekih deset godina u predelu vrata. lekari su me ubedjivali da mi nije nista, nije nista, medjutim pre manje od mesec dana pre otprilike 20 dana sam otkrio da mi jeste nesto, i ja sam uzrok otklonio vec 20 dana nemam glavobolju, ne boli kicma, nemam vrtoglavicu, nemam hvatanje nesvestice i vrtoglavice pri brzom okretanju glave, nemam padanje u nesvest pri naglom ustajanju, nemam zig u srcanom misicu, popravilo mi se spavanje, bolja cirkulacija itd.
Odgovori