glavobolja,mucnina,nelagodnost u grlu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
tomasevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 21, 2008 2:05 am

glavobolja,mucnina,nelagodnost u grlu

Post od tomasevic »

Zdravo svima,unaprijed bih se zahvalio za odgovore,savjete upceni na ovu temu.U zadnje vrijeme ,nekih 2,3 mjeseca imam probleme sa bolovima u glavi,koji nisu nekog velikog bola,osciliraju ali traju i nikako potpuno da prestanu u potiljku i nekad na sredini glave. Uz to javlja mi se neka mucnina,sa vremena na vrijeme,obicno ujutru,i nelagodnos u grlu tacno ispod vrata. Prije mjesec dana vadio sam krv i svi nalazi su mi bili uredni,isao na pregled stitne i onda takodje uredna!
Ranije sam imao problema sa kisjelinom,ne znam moze li to sada biti nekakav uzrok!?

Ne znam sta da radim!?
Savjet bi mi bio od velike koristi!

Hvala
devoted
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 22, 2008 1:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od devoted »

Ovaj opis je vrlo štur. Dakle, dali ste proveravali pritisak? Jesu li se ranije javljale glavobolje? Kakav je to osećaj u grlu (uradite ORL pregled)? Dali mučnine dovedu do povraćanja i dali se javljaju vezano za obrok, dali naglo nastaju i spontano prestaju? Imate li bolove u vratu i ramenima, kakav posao radite?Kako spavate? Jeste li izloženi jačem stresu?
akisa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 01, 2013 3:20 pm

Re: glavobolja,mucnina,nelagodnost u grlu

Post od akisa »

Lepo je decko objasnio sve. I ja imam trenutno isti problem i isto sam ranije imao problema sa kiselinom, tako da pretpostavljam da je u pitanju zeludac, jednjak ili sta vec. Pre pola godine sam poceo da osecam mucninu bas u zelucu nekih 2-3 meseca skoro svaki dan i onda je to postepeno proslo da bi opet pre 10ak dana se vratili simptomi, no ovog puta je to konstantna mucnina tacno u grlu ispod vrata, kao neki potisak iznutra koji me tera na povracanje, ali nikad ne povratim.
Imam osecaj da ce me ovo muciti do kraja zivota jer lekari jednostavno veze nemaju osim da prepisu neke lekove farmaceutske mafije. Kao svi nalazi su ok a meni je muka svaki dan i nisam ni za sta. Pretpostavljam da ovo jedino moze da izlece priroda i cajevi.
Odgovori