Glavobolja za koga sam ja slucaj?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Vuk ___#
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 07, 2009 5:21 pm

Glavobolja za koga sam ja slucaj?

Post od Vuk ___# »

poslednje 2 nedelje me stalno muce slabe glavobolje uglavnom se pojavljuju uvece pred spavanje ili kad legnem da spavam ali posto glavobolja nije jako uspem da zaspim bez vecih problema kasnije kada se probudim glavobolje vise nema. Tokom dana se oce pojaviti sa vremena na vreme ali uglavnom je jako slaba i vrlo brzo prodje tokom dana. Cesto se pojavi kada dugo sedim za kompom.

sumlajm na dve stvari VRAT i KRVNI PRITISAK.

Ali ajde prvo imam 17 godina uskoro 18 visok 181 tezak 70kg.
zadnjih 6 godina se konstantno bavim nekim sportom (kosrka, plivanje na kraju teretana). U odlicnoj sam kondiciji zbog dugog kontiuiteta i letos sam napokon nabacio malo mase inace bio sam malo mrsav pre. Idem u teretanu vec 2 godine ali se nisam zaletao. nikad nisam koristio supelemente, prvih godinu dana sam jako lagano isao. Ishrana sredjena uglavnom prilagodjena teretani mnogo pilica je platilo glavom 8) a ostalo integralno i mnogo nezasicenih masti).

inace zadnja dve i po meseca nisam isao u teretanu zbog problema sa donjim delo ledja vezbao sam vezbe koje mi je fizijatar dao (za ispravljanje lordoze), zgibove i skoro svaki dan trcao jer mi je godilo.

Pre nego sto su pocele ove vecernje glavobolje imao sam bolove u levoj nadlaktici i laktu i gornjem delu ledja.
znam da me je u levoj ruce bole zivac posto sam imao problema sam donjim delom ledja i bolovima u nogama i to se sve smirilo bas kada je ovo pocelo :evil:
Posto su bolovi bili slabi i nisam imao nikakve druge probleme fizijatar je rekao da se javim ako me neprodje do 10 janura.
a do tada da nastavim da vezbam vezbe koje imam za donji deo ledja i jos par novih

tu je i glava pocela da boli ali ostalo je pocelo da jenjava.
sada su mi pomalo osetljivi zivci ovbe ruke oce da me ponekad pomalo bolu

Pritisak sam otkrio kada su poceli problemi sa ladjim posto sam isao kod sportog lekara greskom sam zavrsio na sportskom pregledu (dokter jednostavno nije hteo da saslusa zasto sam dosao :lol: ). I otkrkio sam da imam blago povisen pritisak 130 sa valjda 80 ili malo veci donji i 80 otkucaja u minutu. Uradio mi je i EKG propitao me dali se brzo zaduvam dali koristim dodatke ishrani. Ja sam mislio da ce mi ko zna sta naci ali na kraju kada je cale pitao on je reka da sam pravi sportista i da sam stavrno u odlicnoj kondiciji samo da tako nastavim. :-? :-? :-? . OK on je stucan on je doktor mnogi klubovi idu kod njega na pregled

Uskoro sistematski isto pritisak doktorica je rekla da cu morati da joj se javim za koji dan ali kada sam rekao da sam nedavno prosao sportski pregled rekla je da je to super i da se nemoram vracati.
ja sam inace kao klinac imao nizak pritisak (sportski pregled kada sam trenirao kosrku). kasije normalan(tu sam vec isao u teretanu). Letos ispod 70 otkucaja/minutu.
Uvek se uzpanicim kad izadjem pred doktora pa sam mislio da mi je sigurno zato izmeren visi pritisak (vec mi se desalvalo da na sistematskom imam povisen a kod kuce normala pa cak i nizi nego sto treba) pa sam morao i kod kuce da izmerim.

DO DZAVOLA i kod kocje je ovaj put bio povisen 130 sa 80 ili preko 80 ponekad skoro 90 (onaj dedin merac pritiska mi je stalno pokazivao razlicite rezulta ali uvek blago povisen)

Sada dali mi je mozda pritisak na zbog psihe.
ja sam jako bio nervozan zbog ove povrede ledja. Jako me je nevirala ta ogranicenst i konstantni bolovi.
inace fizijatar je rekao da sam stvarno previse isprepadan.
mada posle prve POGRESNE dijagnoze koja je bila diskus hernija ko nebi bio. Srecom sve se to sa donjim ledjima lako zavrsilo.
ALi kada je poceo ziva ruke da me boli ja sam pao u depresiju. poceo sam da placem toku iz cista mira. Mileci ne sada opet neboluje mi se opet 2mj.

uglavnom sada mi je stanje sa ledjima sasvim ok sa rukama jos ponekad malo bolu. Tako da sam juce malo bio u teretani na probnom trengu, malo radio cucnjeve 25kg i nije bilo nikakvih problema za vreme treniga. A ni posle ali necu se zalecati sa vezbanjem dok sve neprodje.

Sta da mislim za pritisak on me sada vise brine.
ili nema razloga za brigu biduci da je sportski lekar jedako da je sve super.
Odgovori