Vec nedelju dana imam veoma jak bol u glavi. Bol je najjaci u ceonom delu, slepoocnicama, malo slabiji pozadi iznad vrata, osecam pritisak i temperaturu u glavi i blagu fotofobiju. To mi se ranije nije desavalo, doktor mi je rekao da nije siguran od cega je i prepisao mi je sinacilin i diklofen protiv bolova.
Ja cu detaljno opisati sta je prethodilo tome. Dan kada je bol poceo sam provela na plazi, nekoliko sati sam p0rovela u vodi, uglavnom ronila. Sunce je bilo relativno jako, a voda veoma hladna. Uvece po povratku sa plaze pocela sa da osecam jak bol i veliku temperaturu u glavi. Glava mi je bila toliko vruca da nisam mogla da je rashladim nikako, pa sam potpuno nerazmisljajuci oprala kosu i sa mokrom kosom legla da spavam pored otvoranog prozora(nije bilo promaje). Ujutru kada sam ustala nisam znala za sebe od bola i to je se nastavilo 5-6 dana, onda je bol malo oslabio, ali je i dalje prilicno jak.
Jel ima neko ideju sta je se meni desilo i sta bi trebala da radim, da li ce proci samo od sebe?
glava
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA