Glava - POMOC
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Glava - POMOC
Pozdrav svima,novi sam clan. http://www.dodaj.rs/f/14/Si/3rxKPWBO/an ... head-n.png Imam problem sa ovim delom glave vec godinu dana,odnosno bol se javlja najvise u jutarnjim i vecernjim satima. Bol me vise iritira nego sto stvarno boli,ne znam kako bih to objasnio,kao neka zila da me boli. Bio sam kod lekara dosta puta,ni oni ne mogu da postave dijagnozu,uvek nesto smisle kako bi presli na sledeceg pacijenta,kao i svi nasi lekari. Snimao sam glavu,kazu da mi je prava kicma,da moram na vezbe (struja i bazen). Odradio sam to dve nedelje i opet nista. Bol se opet javlja. Moze li mi neko pomoci? Neka iskustva?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Glava - POMOC
Колики ти је крвни притисак?
Upravo sam izmerio,122 sa 75
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
То значи да ниси пратио крвни притисак и покушао да га повежеш са главобољом?
Izvini,ali nisam razumeo? Mene glava boli samo u tom delu,bol se ne siri na drugo mesto,znaci samo deo koji sam prikazao na slici.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Треба да покушаш да установиш да ли крвни притисак има везе са том главобољом. Било би добро да те неко добро масира у делу раменог појаса па да видиш да ли са тиме има везе. Можда би ти помогла вежба коју сам описао на мом сајту www .aca .rs у Савети, Здравље под Рамена-рачунари.
Potpuno se slažem, masaža --može i celo telo a posebno taj deo.
Hvala vam na savetima,probacu.
Koje je snimanje glave rađeno?
Rendgensko snimanje koje je po meni totalno bezveze,jer nisam nista lomio,vise sam bio za magnetnu,ali ipak to mora kod privatnika.