GLAVA- Konstantan bol

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Johny27
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 30, 2015 2:39 pm

GLAVA- Konstantan bol

Post od Johny27 »

Pozdrav,

Imam problema sa glavom već duže vremena, ali sada je dostiglo vrhunac.
Prije možda 2-3 godine kad je počelo, dešavalo je se kada radim neku vrstu fizičkog posla, nakon odredjenog vremena, tj oko 4 sata posle podne, zaboli me glava kada uspravno stojim. A kada se sagnem prestaje.
Sada je problem puno gori, glava me boli non stop, a kada radim krene odmah u 9 ujutro.
Aspirin ne pomaže. Sada se i budim sa glavoboljom. Nalaz krvi je uredu, sve je super.
Oštar bol u lijevoj ili desnoj strani glave, nekada i na vratu osjećaj stezanja.
Bol je toliko jak, da sam više puta povratio od bolova. Jednostavno ne mogu ništa raditi koliko me boli, tj nema šanse da se ispravim.
Pritisak je sad normalan, bio je skoro 150 sad 80 ja mislim, al sada je 110.
Kada sam u hladnom, tj u hladnjači, bol prestaje.
Ako znate da je neko imao sličan problem,odgovorite dole, jer ja još nikoga nemogu da nadjem sa ovom vrstom problema. Doktor dao lijekove za pritisak ali to ne pomaže i tablete Vitamin B kompleks. Popio, ali ne djeluje. Visok sam, 195 cm.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: GLAVA- Konstantan bol

Post od aaaca »

Па наравно, дао ти је лекове за притисак али узрок није отклонио нити се занимао. Ако тако наставиш добићеш озбиљне проблеме са срцем и главом.

Мораш да радиш вежбе за врат и рамени појас. Ево овде на мом сајти http://* сам све лепо написао у Савети, Здравље па под Врат, Рамена-рачунари, Леђа...

Можда ти се јастук деформисао или лежај на коме спаваш.

Како будеш радио вежбе тако треба да смањујеш лекове за притисак. Редовно проверавај крвни притисак - неколико пута дневно.
Johny27
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 30, 2015 2:39 pm

Post od Johny27 »

Hvala na interesovanju. Juče sam naletio na tvoj sajt.
Počeo sam raditi vježbe za vrat i ramena. A da sjedim na kompu po 6-8 sati dnevno.
Lijekove sam već izbacio za pritisak, koji je normalan trenutno.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Нормалан крвни притисак је 120/80.

Пошто дуго седиш било би добро да истежеш кичму. За то је одлична справа коју сам описао у тексту под Кичма (на мом сајту).
Odgovori