Ginekomastija

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Cain
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 01, 2012 9:27 am

Ginekomastija

Post od Cain »

Pozdrav;

Imam ginekomastiju ( u manjem obliku ). Bavio se sportom vec duze vrijeme i definicija tijela se popravljala vremenom, osim na donjem djelu prsa. Na pocetku mislio sam da se radi o salu ali nikako do promjene stanja nije dolazilo pa sam istrazujuci nasao slucaj ginekomastije i lipomastije.

Lipomastija je regularno salo koje se moze istopiti vjezbanjem dok je nemoguce to uraditi u slucaju ginekomastije. Nikad nisam koristio anabolicne Steroide niti ista sto bi moglo dovesti do tog stanja. Kao klinac u pubertetu sam se udebljao, kasnije mi se tezina vratila u normalu ali je ostala ginekomastija.

Imam nekoliko pitanja i zbog tog i otvaram ovu temu !

Da li je hirurski zahvat jedini moguc nacin da se moja prsa poprave ili je moguce na drugi nacin ?

Da li je moguce da Imam hormonski disbalans i kako uopce da saznam je li to slucaj te moze li isti da utjece na kvalitetu sperme ?

Kako da znam simptome hormonskog disbalansa i postoji li neka hormonska terapija i da li se sa njom moze izlijeciti ginekomastija ?
Cain
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 01, 2012 9:27 am

Re: Ginekomastija

Post od Cain »

Bump
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Ginekomastija

Post od aa_aca »

Хе, хе, постављаш много стручна питања. Овде на форуму има паметњаковића који воле другима да соле памет и говоре да лупетају глупости, а они сами ништа немају да кажу.

Не могу ти дати одговоре на питања, али пошто видим да си наишао на џомбу :D рекох да се јавим. Тек да не мислиш да си сам. :lol:

Него да се ти ниси зезнуо оним форсираним бициклизмом и уношењем хемије?
Odgovori