Pozdrav;
Imam ginekomastiju ( u manjem obliku ). Bavio se sportom vec duze vrijeme i definicija tijela se popravljala vremenom, osim na donjem djelu prsa. Na pocetku mislio sam da se radi o salu ali nikako do promjene stanja nije dolazilo pa sam istrazujuci nasao slucaj ginekomastije i lipomastije.
Lipomastija je regularno salo koje se moze istopiti vjezbanjem dok je nemoguce to uraditi u slucaju ginekomastije. Nikad nisam koristio anabolicne Steroide niti ista sto bi moglo dovesti do tog stanja. Kao klinac u pubertetu sam se udebljao, kasnije mi se tezina vratila u normalu ali je ostala ginekomastija.
Imam nekoliko pitanja i zbog tog i otvaram ovu temu !
Da li je hirurski zahvat jedini moguc nacin da se moja prsa poprave ili je moguce na drugi nacin ?
Da li je moguce da Imam hormonski disbalans i kako uopce da saznam je li to slucaj te moze li isti da utjece na kvalitetu sperme ?
Kako da znam simptome hormonskog disbalansa i postoji li neka hormonska terapija i da li se sa njom moze izlijeciti ginekomastija ?
Ginekomastija
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Ginekomastija
Хе, хе, постављаш много стручна питања. Овде на форуму има паметњаковића који воле другима да соле памет и говоре да лупетају глупости, а они сами ништа немају да кажу.
Не могу ти дати одговоре на питања, али пошто видим да си наишао на џомбу
рекох да се јавим. Тек да не мислиш да си сам.
Него да се ти ниси зезнуо оним форсираним бициклизмом и уношењем хемије?
Не могу ти дати одговоре на питања, али пошто видим да си наишао на џомбу

Него да се ти ниси зезнуо оним форсираним бициклизмом и уношењем хемије?