Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Muci me vec neko vreme problem,koji ne znam ni da li postoji.
Imala sam abortus pre 7 godina,sada imam 26.u stalnoj sam vezi 5 godina i nikada ne koristimo zastitu,osim prekida odnosa pre ejakulacije.Da li je moguce da nikada slucajno nisam zatrudnela za ovih 5 godina i da li to ima nenakve veze sa abortusom.Dosta sam uplasena da necu moci da zatrudnim.
Ne mora da znači u periodu od 18 meseci ne treba stvarati paniku ako nema trudnoće, ako želiš da zatrudniš uradi neke potrebne briseve koje će ti ginekolog reći da su potrebni, najbolje je da se konsultuješ sa ginekologom oko toga.
Gala06 napisao:Ne mora da znaci da ne mozete da zatrudnite! Jeste imali ciljane odnose ili ste se pazili?
Pazili smo,ali u poslednje vreme sam pocela da razmisljam o tome da li je moguce da se nikada nije slucajno desilo da zatrudnim jer ipak prekid odnosa i nije bas neka zastita.
Nema to nikakve veze! Za zabrinutost ima mesta samo ako duze vreme ciljano pokusavate da napravite dete a ne uspeva. A za tolike godine bi tvoj ginekolog video ako postoji stvarni problem. Uostalom ko je jednom ostao trudan uvek moze da ostane osim ako u toku i nakon samog abortusa nije doslo do poznatih komplikacija. Posavetuj se sa svojim lekarom na sledecem pregledu.