fish napisao:ha ha ha Remi kakav si lik

Bas mi drago da ima neko super kao sto si ti,duhovit i da mogu opusteno da pricam.
motor je u pitanju...

Mislila sam i ja da je to

sediste od motora problem ali nije,pozicija sedenja ne izaziva nikakvo trenje,zbog kog bi bila neka infekcija.
Ves naravno pamucni,ali ne znam na koje konkretno kremice i kupke mislis,posto nisu sve dobre.
Nosila sam tange,pa ih sad izbegavam,jer sam mislila da je i od njih problem,al nije. Smeta mi hladno i kao sto sam rekla,dovoljno je da izadjem na pet minuta i da dobijem belo pranje i gljivice,lancana reakcija,besika pa bubrezi.
Ne mogu da pijem lekove,smucili su mi se,pa jel ima neki caj,vitamin,druga vrsta ishrane...?
A sto se tice bezobraznog vesa

uvek treba biti bezobrazan.

Misliš da ne izaziva nikakvo trenje? Od motora se naježim (Kad projuri pored mene, čini mi se da će me oduvati), ali je zato bajk moja preokupacija, pa delimično govorim iz iskustva. Doduše, sedišta su različita, ali...

Ni ja o tome nisam razmišljala sve dok nisam nepripremljeno naletela na udarnu rupu pa je bilo

...
Što se tiče krema i kupki: Kremu koristim iz Orifflame, a kupku iz Avon. Niveini proizvodi generalno mi ne odgovaraju.
Dosta si mlađa od mene, pa ne znam da li i ti pratiš modu: Otkriven stomak i leđa, kratke jakne čak i na -20 stepeni, tesne farmerice i sl. Ako je tako, zaboravi na to. Komotna, topla odeća, duže jakne (da pokriju zadnjicu). Čarape obavezno. Ja ne smem ni usred leta da budem bez pamučnih čarapa, a još manje da hodam bosa po podu.
Čajevi - možda da probaš uvin čaj. Da li si proveravala da li imaš bakterije u mokraći, prvenstveno ešerihiju - ta ti zna da napravi haos, dok se okreneš namnoži se: Većina ljudi je ima u granicama normale i ne smeta im: Pošto planiraš trudnoću, onda ešerihija u mokraći uopšte nije poželjna.
A na kraju krajeva, možda ti je organizam takav kakav jeste i bezveze se mučiš raznoraznim lekovima. Pokušaj da se setiš kakva je situacija bila pre nego što si se "zaljubila" u motor.