ginekolog

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
Korisnikov avatar
fish
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 14, 2009 3:30 am

ginekolog

Post od fish »

Dobar dan svima,
ja sam nova na forumu,imam ozbiljan zdravstveni problem. Ovo mi je prva poruka pa se izvinjavam unapred ako nesto nije kako treba :roll:
Imam dvadeset godina i s deckom sam vec tri,prvi mi je. Zelimo bebu, ali se bojim jer konstanto imam neki ginekoloski problem, belo pranje, nadut stomak i gljivice.
Zimu ne podnosim i doboljno je da izadjem napolje na pet minuta, i odma se javi neki od ta dva problema. Veoma vodim racuna o higijeni i svoj ves perem posebno, tako da mi nije jasno zasto sam stalno bolesna.
Pijem Ologogal-se za imunitet i koristim Kansen vaginalete. Molim vas pomozite mi, unapred hvala :oops:
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

Re: ginekolog

Post od remi »

fish napisao:Dobar dan svima,
ja sam nova na forumu,imam ozbiljan zdravstveni problem. Ovo mi je prva poruka pa se izvinjavam unapred ako nesto nije kako treba :roll:
Imam dvadeset godina i s deckom sam vec tri,prvi mi je. Zelimo bebu, ali se bojim jer konstanto imam neki ginekoloski problem, belo pranje, nadut stomak i gljivice.
Zimu ne podnosim i doboljno je da izadjem napolje na pet minuta, i odma se javi neki od ta dva problema. Veoma vodim racuna o higijeni i svoj ves perem posebno, tako da mi nije jasno zasto sam stalno bolesna.
Pijem Ologogal-se za imunitet i koristim Kansen vaginalete. Molim vas pomozite mi, unapred hvala :oops:
U temi "Teretana - da ili ne", spomenula si da si motorista. Ne znam tačno na šta misliš.
Ako su u pitanju česte i duže vožnje motorom, postoji verovatnoća da je to krivac za te, kako kažeš nerazjašnjene, ginekološke probleme. Ukratko, problem je u trenju o sedište. To ne znači da treba da se kloniš motora, malo mera predstrožnosti i problemi će biti redukovani. Pod broj 1: Obavezan beli pamučni veš (beži od kineskih radnji), ostalo možeš da nosis samo u specijalnim prilikama. :oops: 2: Za intimnu higijenu koristi specijalne kupke i kreme.

P.S. Ako se ne radi o vožnji motora, javi tačno o čemu je reč

Pozdrav
liqsxa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 11, 2009 8:16 pm

ginekologija

Post od liqsxa »

zdravo ja sam nova zovem se elena imam37 god majka sam petoro dece mene zanima posle porodjaja imam tahikardije dojim bebu ,iternista mi dao da pijem verapamil od 80 mg i brozepan od 1,5 mg reko da ne prekidam dojenje pa me iteresuje sta vi misli te zbog bebe
Odgovori