Giht

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
ceci86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 26, 2013 10:49 pm

Giht

Post od ceci86 »

Moj brat je 1998 godiste,niko nema tacnu dijagnozu za njegovu bolest,tek pre nekako je jedan doktor rekao da je mozda Giht. Dobio je gripu pre dve nedelje i jos uvek ne moze da ustane iz kreveta,interesuje me kako se najbolje leciti u tom slucaju? I ako neko zna da mi kaze koja je bolest u pitanju kada dolazi do pucanja kapilara tokom povisene temperature? Da li je to povezano sa Gihtom? Ili je nek druga bolest u pitanju? Inace to nije jedinstven slucaj u porodici,imala sam i brata i sestru koji su umrli od povisene temperature u bolnici,a isto niko nije znao od koje bolesti su oboleli pre toga... Volela bih da neko pomogne kako god je moguce.... :cry:
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Giht

Post od vasa »

1998 godište?
a koliko su imali godina brat i sestra kad su umrli?
Malo sam zatečen,znači da su bili baš mladi?--koliko ti imaš godina?
Ne bih da paničim al bi trebalo ozbiljno da se pozabave dotori sa tim problemom posebno ako sam dobro shvatio da su bili mladi.
Ja bih preporučio da probaš da se raspitaš da li hOMEOPATIJA može nešto učiniti po tom pitanju.
SREĆNO
ceci86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 26, 2013 10:49 pm

Re: Giht

Post od ceci86 »

Pozdrav.
Ja imam 27,nemam nekih vecih problema sem bolova u kicmi.
Brat je imao 9,ja deset,a sestra 11 kada su njih dvoje umrli,nakon toga se rodio drugi brat.
Niko nikada nije saznao sta je bilo sa njima i istorija se ponavlja,ni sada niko ne zna sta je sa njim... Doktori ne znaju nista,niko ne zna nista... Treba mi jedan dobar neurolog,ako neko moze da preporuci nekog. I ako neko zna koja bolest izaziva pucanje kapilara u mozgu tokom povisene temperature? Tako se moja sestra razbolela,kao da je dobila mozdani udar.
Hvala.
Helicovictim
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 16, 2014 10:32 am

Giht

Post od Helicovictim »

Pozdrav ljudi! E, ovako... prethodnih nekoliko mjeseci sam lijecio helikobakter i nakon prve nedelje terapije (antibiotika) poceo sam da pijem caj od korijena Idjirota kako bih sto prije unistio bakteriju.. Medjutim pojavio mi se otok na zglobovima prstiju od lijevog stopala, caj sam pio nedelju dana i otok je bio sve veci, uzasno me boljelo i nisam mogao da hodam. U medjuvremenu sam saznao da Idjirot stvara kristale - soli mokracne kisjeline koji se taloze u zglobovima KAO GIHT!!
Cim sam prestao da pijem caj otok se znatno smanjio, ali je problem sto je otok jos uvijek prisutan (mjesec dana otkad sam prestao da pijem caj) i jos uvijek me boli dok hodam..
Da li neko zna kako da rijesim taj problem?

Pozdrav
Odgovori